3 sfaturi pentru a obține sprâncene perfecte

Sprâncenele reprezintă un atu extrem de important când vine vorba despre fizionomie. Din acest motiv, orice femeie își dorește să obțină forma ideală în funcție de trăsăturile sale naturale.

3 sfaturi pentru a obține sprâncene perfecte

Sursa: Freepik

Sprâncenele reprezintă un atu extrem de important când vine vorba despre fizionomie. Din acest motiv, orice femeie își dorește să obțină forma ideală în funcție de trăsăturile sale naturale. Există mai multe modalități pentru a obține sprâncenele perfecte, iar în acest articol îți vom oferi trei soluții care îți sunt la îndemână. 

Cum obții sprâncenele perfecte?

Pentru a atinge look-ul dorit, îngrijirea sprâncenelor este de asemenea un proces extrem de important. Asigură-te că te demachiezi corespunzător în fiecare zi, pentru a elimina impuritățile rămase în această zonă, și utilizează produse hidratante special concepute pentru sprâncene. Totodată, dacă nu ai experiență, evită să îți pensezi singură sprâncenele, deoarece riști să ajungi la un rezultat inestetic. Iată ce poți face, în schimb:

  1. Apelează la microblading

Dacă ești nemulțumită de aspectul natural al sprâncenelor tale, poți reconstrui forma sprâncenelor prin microblading. Microbladingul este o procedură la care apelează din ce în ce mai multe femei, în urma căruia se obține un rezultat cu aspect natural, care durează în timp.

Principalul avantaj al acestei tehnici este faptul că nu va mai trebui să îți faci griji în privința felului în care arată sprâncenele tale, timp de aproximativ un an. Vei fi mereu gata de plecare, iar forma și intensitatea culorii acestora îți vor avantaja mereu chipul. 

Programează o ședință la un specialist și veți conveni împreună asupra rezultatului dorit. În general, nu este un procedeu dureros, dar acest lucru depinde de la persoană la persoană.  

  1. Urmărește tutoriale de makeup

Sprâncenele pot căpăta un look perfect și prin intermediul machiajului, însă este nevoie să stăpânești foarte bine această tehnică pentru a atinge aspectul dorit. Urmărește tutoriale pentru machierea sprâncenelor pe internet și apoi achiziționează produse de calitate, astfel încât să reziste pe tot parcursul zilei. 

Produsele de styling sunt foarte importante în acest sens, deoarece un gel pentru sprâncene rezistent va păstra machiajul intact cât mai mult timp. De asemenea, ține de tine să decizi dacă vei utiliza un creion, un fard sau o pomadă special concepută pentru sprâncene, astfel încât acestea să capete intensitatea pe care ți-o dorești. 

  1. Pensează-te doar la un profesionist

Deși sănătatea firelor de păr poate fi menținută acasă prin aplicarea anumitor uleiuri regeneratoare și hidratante, aspectul sprâncenelor depinde foarte mult de felul în care au fost pensate. Asigură-te că tehnicianul la care apelezi are recomandări bune înainte de a-ți face o programare pentru pensat.

De asemenea, stabilește de la bun început cu acesta felul în care dorești să arate sprâncenele tale. Dacă încerci să te pensezi acasă sau apelezi la o persoană care nu este suficient de pregătită în domeniu, riști să ajungi la un rezultat nedorit, inestetic și greu de reparat în viitor. 

În cazul în care dorești să schimbi culoarea sprâncenelor tale pentru a se potrivi cu cea a părului, citește cu mare atenție instrucțiunile de pe etichetele vopselelor speciale sau apelează la un specialist pentru acest proces. 

Poți obține sprâncenele perfecte atunci când le acorzi atenția cuvenită și iei alegerile potrivite pentru tine. Investește în produse și servicii de calitate și asigură-te că îți acorzi suficient timp pentru relaxare și îngrijire. 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din advertorial