3 cărți de dezvoltare personală ce îți aduc fericirea

Când ai citit ultima dată o carte de dezvoltare personală ce te-a pus pe gânduri?

3 cărți de dezvoltare personală ce îți aduc fericirea

Când ai citit ultima dată o carte de dezvoltare personală ce te-a pus pe gânduri? Deși în librării există sute de cărți de dezvoltare personală, acestea nu pot fi pe placul oricui. De aceea, trebuie să le găsești pe cele care sunt în asentimentul tău și cu care rezonezi. În continuare, îți vom prezenta trei cărți de dezvoltare personală ce îți aduc fericirea. Poți comanda cărțile de la BOOKZONE, la un preț special și cu livrare rapidă. Sperăm să îți placă. 

Prima dintre cărțile pe care ți le vom prezenta în continuare este Arta japoneza de a trai, de Jo Peters. După cum probabil știi și tu, în ultimii ani, oamenii sunt tot mai interesați de ceea ce înseamnă cu adevărat o viață trăită conștient. Multe persoane trăiesc doar în ceea ce își proiectează pentru viitor, fără a ține cont de fericirea prezentului și de cum își pot face viața mult mai fericită. Această carte te va ajuta să începi drumul spre găsirea scopului în viață și de asemenea îți va arăta cum te poți bucura de micile lucruri ce îți fac viața mai ușoară, cum ar fi aranjarea florilor (ikebana). Cartea are o grafică specială și în paginile ei vei găsi numeroase metode de calmare a minții și a trupului, sfaturi despre conștientizare și de asemenea, sfaturi pentru a face mult mai mult cu mai puțin. 

A doua carte pe care ți-o prezentăm este scrisă de către o autoare româncă, mai exact un psihoterapeut: Andreea Săvulescu. Este vorba despre cartea Ziua în care m-am iubit cu adevărat și trebuie să menționăm faptul că această carte a fost scrisă în primul rând pentru autoare, pentru a se vindeca de traume și de răni într-un mod vindecător și asumat. Autoarea subliniază faptul că trebuie să te eliberezi de toate poverile sufletului, în mod conștient sau inconștiente, pentru a lua tot ce este mai bun de la viață. Negarea nu este o soluție și cu siguranță nu te va vindeca. Este o carte cu adevărat eliberatoare, pe care suntem siguri că o vei găsi interesantă. 

Ultima carte pe care ți-o recomandăm astăzi este Arta feminității, de Theona Balan. Autoarea prezintă modul în care fiecare femeie poate avea succes într-o lume a bărbaților. Feminitatea a fost întotdeauna o artă pe care fiecare femeie o poate folosi atât la nivel personal, cât și profesional. Theona Balan pledează pentru întoarcerea la feminitate, armonie și echilibru, fără ca acest lucru să însemne supunere și adoptarea unor comportamente retrograde. Feminitatea înseamnă eleganță. seducție, compasiune pentru sine și pentru cei din jur, creativitate și adaptabilitate. Astfel, fiecare femeie trebuie în primul rând să renunțe la regretele din trecut, să se cunoască și să ierte pentru a deveni o femeie împlinită profesional și personal. 

Dacă ți-am atras atenția cu aceste cărți, nu uita că le poți comanda de la BOOKZONE la prețuri excelente, cu livrare rapidă. De asemenea, îți recomandăm să verifici și celelalte titluri din categoria de dezvoltare personală.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din advertorial