ELLE septembrie 2018

Descoperă ELLE septembrie, un număr dedicat tendințelor de toamnă-iarnă 2018/2019: editorii ELLE de modă au ales pentru tine 15 ținute de pe podiumurile internaționale și au realizat un spectaculos pictorial 100% Made in Ro!

ELLE septembrie 2018

ELLE FASHION – OPERAȚIUNEA DULAPUL: DIANA COSMINDiana Cosmin, jurnalistă și autoarea blog-ului Fine Society, adoră să combine albul cu negrul și cu câteva note de auriu sau argintiu. Și are un stil personal care migrează mereu între masculin și feminin.

ELLE AGENDA – SOFIA SCARLAT LUPTĂ PENTRU EGALITATEA DE GEN LA 15 ANI – Deși la început de adolescență, Sofia Scarlat își pune întrebări legate de condiția femeii, de drepturile ei și de statutul în societate și este fondatoarea organizației Girl Up în România.

ELLE PSIHO – E NEVOIE DE UN SAT CA SĂ CREȘTI UN COPIL – Ce este depresia postpartum și cum se manifestă ea? Când apare? În ce fel este afectat copilul de depresia mamei? Un scurt ghid pentru proaspetele mame care se confruntă cu depresia postnatală.

ELLE REPORTAJ – FEMEILE DE LA MIZIL VOR EDUCAȚIE – La început de august, reporterul ELLE, Ștefana Macovei, a fost la Mizil, un orășel din Prahova, alături de organizația E-Romnja, ca să vadă cum demarează un proiect pentru educația femeilor rome din mediile defavorizate.

ELLE INTERVIU – DESIGN, BUSINESS & FEMEI – O poveste despre Dare to Rug și Nalu, două brand-uri românești tinere, creative, pline de povești și fondate de femei, care pun la cale o colaborare, ocazie cu care ELLE a stat de vorbă cu Andreea Batros, Flavia Scânteianu (Dare to Rug) și Sonia Micu (Nalu Underwear).

ELLE HEALTH – TY LANDRUM, CĂLĂTORIE SPRE ILUMINARE – Ty Landrum este un maestru yogin specializat în Ashtanga, o formă extrem de intensă de yoga. De mai bine de un deceniu, Ty își dedică viața acestei practici și călătorește prin lume ca să împartă din înțelepciunea sa. ELLE a stat de vorbă cu el, în așteptarea viitoarei sale vizite în România.

ELLE TRAVEL – AMSTERDAM PRIDE, MÂNDRIA DE A APARȚINE – Atitudinea progresistă a Olandei a devenit proverbială, pentru că din micuța țară au venit premiere după premiere în materie de legislație pentru drepturile omului, drepturile minorităților sexuale, atitudinea relxată față de drogurile ușoare, egalitatea între genuri. ELLE România a vizitat orașul în timpul paradei Amsterdam Canal Pride și îți descrie exuberanța evenimentului.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din revista elle