Vlad Gherman, dezvăluiri despre melodia compusă pentru Cristina Ciobănașu, fosta lui iubită

Despărțirea cuplului Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman i-a șocat pe fanii celor doi.

Vlad Gherman, dezvăluiri despre melodia compusă pentru Cristina Ciobănașu, fosta lui iubită

Vlad Gherman a compus recent o melodie pentru fosta lui iubită, Cristina Ciobănașu și a dezvăluit în cadrul emisiunii Xtra Night Show și ce părere are aceasta despre piesa lui. Piesa a fost realizată în colaborare cu Liviu Teodorescu și vorbește despre întreaga sa poveste de dragoste cu Cristina Ciobănașu, lucru care a dus la apariția mai multor zvonuri conform cărora cei doi s-ar fi împăcat.

Vlad Gherman a infirmat însă zvonurile privind o împăcare și a povestit că și-a dorit, prin melodia lui, să surprindă toate momentele frumoase de care a avut parte împreună cu cea care i-a fost alături în ultimii nouă ani.

„Multă lume m-a întrebat dacă ea știa de melodie. Logic că știa. M-am gândit cum ar fi fost să nu îi zic nimic și să o vadă în online. Dar nu, i-am arătat-o, am întrebat-o cum i se pare”, a povestit Vlad Gherman.

Vlad Gherman a vorbit și despre relația actuală dintre el și Cristina Ciobănașu. Artistul a recunoscut că, în prezent, încă se mai vede în particular cu fosta lui iubită și că se vizitează destul de des. Cei doi se văd și în afara programului de muncă, fiind colegi pe platourile de filmare și în continuare petrec mult timp împreună.

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au anunțat la începutul lunii februarie printr-un video emoționant publicat pe rețelele de socializare că se despart, după o relație de nouă ani. Nimeni nu se aștepta la această separare, iar fanii se așteptau să îi vadă cât de curând căsătoriți.

La scurt timp de la anunțul despărțirii Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au decis să nu mai locuiască împreună, iar actorul din serialul Adela a dezvăluit că a început să meargă la psiholog pentru a-și pune ordine în viață.

Recent, pe contul lui de Instagram, Vlad Gherman a postat o fotografie cu el de la filmări, însoțită de câteva versuri triste în limba engleză. Cu zâmbetul pe buze, actorul susține că s-a săturat de cântecele de dragoste, dar mai ales, de lacrimi.

„Sunt sătul de cântece de dragoste / Sătul de lacrimi/ Am terminat cu speranța că tu încă ai fi fost aici / Am zis că m-am săturat de cântece de dragoste, sunt atât de supărat și domol”, sunt câteva dintre versurile postate de Vlad.

Într-un interviu pentru „CulTour”, emisiunea pe care Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman vor continua să o prezinte la Happy Channel, cei doi au făcut noi declarații sincere despre despărțire, răspunzând la o serie de întrebări primite de la fani. Aceștia au fost atât de surprinși, încât au crezut că poate fi o glumă, însă actrița a ținut să clarifice faptul că nu e vorba de asta. „Nu cred că există cineva atât de cinic încât să glumească cu o astfel de veste. Noi cu siguranță nu. Până la urmă e viața noastră și nu cred că am putea vreodată să glumim”, a declarat Cristina Ciobănașu pentru „CulTour”, informează tvhappy.ro.

Citește și:
Ce cadou inedit i-a făcut Adela Popescu lui Radu Vâlcan, de ziua lui

Foto: Instagram

Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people