Nadia și Bart Conner au celebrat nunta de argint. Povestea lor de dragoste în imagini

Nadia și Bart Conner formează unul dintre cuplurile legendare ale lumii sportului, și au aniversat pe 27 aprilie 25 de ani de mariaj. Vezi povestea lor de dragoste în imagini.

Nadia și Bart Conner și-au sărbătorit nunta de argint, eveniment care arată încă o dată că sunt unul dintre cuplurile iconice ale lumii sportului. Cei doi s-au întâlnit pentru prima dată în 1976, dar s-au căsătorit de-abia două decenii mai târziu, în 1996. Din 1976 datează și primul lor sărut, unul care a fost surprins de camere și care a fost mult comentat atunci când cei doi formau într-adevăr un cuplu.

Povestea imaginii în care Nadia și Bart Conner se sărută pe obraz a fost una simplă – cei doi au concurat, înainte de Olimpiada de la Montreal, în cadrul aceluiași eveniment, American Cup, care a avut loc la Madison Square Garden, chiar de ziua de naștere a lui Conner, pe 28 martie. Nadia își amintea mai târziu, într-un interviu acordat Andreei Esca, că imaginea cu ei doi câștigători ai competiției s-a născut la inițiativa cuiva de la televiziune.

După ce Nadia a fugit din România, în noiembrie 1989, cei doi au ajuns să se reîntâlnească. În ianuarie 1990, Bart Conner a citit în ziar că Nadia urma să apară într-un show, The Pat Sajak Show, și l-a contactat pe producător, astfel încât să fie și el invitat, dorind să-i facă o surpriză. „M-am gândit că, dacă tot urma să fie la Sajak, de ce să nu mă duc până acolo și să-i zic ‘Hey, Nads!'”. În cele din urmă, Nadia și Bart Conner au devenit foarte apropiați, soțul ei de astăzi ajutând-o, la vremea aceea, să scape dintr-o situație dificilă, legată de persoana care o ajutase să fugă din țară și care era managerul ei, după cum arăta New York Times în 1996: „A ajutat-o să-și facă conexiuni care au condus la evadarea ei dintr-o relație abuzivă, și la o nouă viață în Montreal (…) Timp de un an au vorbit la telefon.”

Și Nadia își amintea într-un interviu despre cât de speciale au fost începuturile legăturii lor. „..după ce am plecat în State, am fost prieteni 4-5 ani, am avut o mare prietenie. El a fost tot timpul grijuliu și eram total diferiți, ceea ce ne-a atras. Am învățat de la el să fii pozitiv și să te bucuri de ce ai astăzi.”

În 1990, Nadia și Bart Conner au apărut într-un program ABC, pentru care el a intervievat-o, și după alte câteva luni a fost invitat la ziua de naștere a Nadiei. Anul 1991, marcat de decesul unui prieten comun, i-a adus și mai aproape, iar Conner a invitat-o pe Nadia în Oklahoma, unde acesta conducea o școală de gimnastică.

Cei doi s-au căsătorit în 1996 și au un fiu, Dylan, născut pe 3 iunie 2006, pe care Nadia l-a numit „10-le meu perfect. Cel mai bun exercițiu al meu”, ca o aluzie afectuoasă la momentul în care a făcut istorie la Jocurile Olimpice.

Nadia și Bart Conner nu au uitat de aniversarea lor de 25 de ani și și-au transmis public mesaje de afecțiune. „La mulți ani cu ocazia împlinirii a 25 ani, dragă Bart Conner”, i-a transmis Nadia Comăneci soțului său. „La mulți ani, 25 de ani, Nadia Comăneci. De la cel mai norocos tip din lume!”, i-a răspuns acesta.

Citește și:
TOP 10 Cel mai BINE îmbrăcate vedete la Gala Premiilor Oscar 2021

Foto: Instagram Nadia Comăneci

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people