Violeta, fiica Andreei Marin, a început liceul. Ce mesaj a transmis vedeta cu această ocazie: „S-a scurs timpul atât de repede”

Violeta, fiica Andreei Marin, a început o etapă importantă din evoluția ei, iar vedeta a fost copleșită de emoții.

Violeta, fiica Andreei Marin, a început liceul. Ce mesaj a transmis vedeta cu această ocazie: "S-a scurs timpul atât de repede"

Violeta, fiica Andreei Marin din căsnicia acesteia cu Ștefan Bănică, este discretă când vine vorba de apariții publice și își trăiește viața departe de ochii curioșilor, având în vedere notorietatea de care au parte părinții săi cunoscuți publicului larg. Din acest motiv, fanii apreciează fiecare detaliu pe care vedeta TV și artistul îl dezvăluie cu privire la Violeta

Andreea Marin are o relație apropiată cu Violeta și vorbește deseori cu emoție despre realizările ei, mărturisind, în același timp, și cât de mândră este de ea. De această dată, vedeta a povestit pe rețelele de socializare faptul că fiica ei, în vârstă de 14 ani, a început liceul. Într-o postare publicată pe Instagram, Andreea Marin a transmis și un mesaj emoționant cu prilejul acestei etape din viața Violetei.

„La fiecare început de an școlar, de când era de-o șchioapă, facem fotografia acestei zile împreună, în curtea școlii. Evit să o numesc „liceu” acum, deși am fată mare, doar două imagini ca aceasta ne mai despart de absolvire și de studiile superioare, nu-mi vine a crede că s-a scurs timpul atât de repede… Dumnezeu știe cel mai bine câte lacrimi, emoții, bătăi de inimă se ascund în spatele zâmbetului de mamă… Și ce nesfârșită dragoste! #violeta”, a fost mesajul scris de Andreea Marin pe Instagram. 

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

O postare distribuită de Andreea Marin (@andreeamarinromania)

Andreea Marin a povestit pentru okmagazine.ro că fiica ei, Violeta, a ajuns la vârsta la care se și sfătuiesc mult, dar au parte și de momente în care nu sunt de acord. Trecerea anilor o sperie puțin pe vedetă, însă încearcă să facă față provocărilor.

„În primul rând, Violeta îmi seamănă leit. Mă uit la ea şi, pe de-o parte, mă încântă, pe de altă parte, mă sperie, pentru că anumite lucruri la care eu am observaţii astăzi, ca mamă, îmi dau seama că le făceam şi eu la aceeaşi vârstă şi că probabil tata era tare chinuit, din păcate, pentru că trebuia să fie şi tată, şi mamă la vremea aceea. Eu am ajuns acum cu fiica mea la vârsta la care există şi momente în care ne sfătuim, şi momente în care ne contrazicem, şi momente în care numai prin puterea argumentelor putem trece de un anumit impas. E şi frumos, şi dificil în acelaşi timp.”

Vedeta a adăugat că își lasă fiica să experimenteze, dar, totuși, are anumite rețineri și își dorește să o ferească de posibilele pericole pe care le-ar putea întâmpina. 

„Există momente când lipsa experienţei îşi spune cuvântul. Nu are cum să simtă anumite pericole aşa cum le simt eu, ca om trecut deja prin mare parte din viaţă. Ea pare o fire mai docilă. Pare, dar nu e deloc! Este foarte încăpăţânată şi-mi seamănă perfect”, a adăugat Andreea Marin pentru sursa menționată.

Citește și:
Andreea Esca, dezvăluiri despre cariera fiicei sale, Alexia Eram: „Este pasionată de ceea ce face'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people