Vanessa Bryant, acuzată că și-a dat mama afară din casă după moartea lui Kobe

Mama Vanessei Bryant o acuză pe fiica sa că a dat-o afară din casă și că a obligat-o să îi restituie mașina.

Vanessa Bryant, acuzată că și-a dat mama afară din casă după moartea lui Kobe

Mama soției lui Kobe Bryant, Vanessa Bryant, o acuză pe fiica sa că a alungat-o din casă, după moartea celebrului baschetbalist. Aceasta apare în cadrul emisiunii El Gorda y La Flaca, difuzată de Univision și vorbește despre problemele familiale cu care se confruntă. Deși întregul interviu nu a fost difuzat încă, au fost făcute publice mai multe secvențe, în care o putem vedea pe Sofia Laine plângând și fiind vizibil afectată de neînțelegerile pe care le are cu fiica sa.

Sofia mărturisește că fiica ei a forțat-o să părăsească casa în care locuiau împreună, dar și să îi restituie mașina pe care o folosea.

„Mi-a spus: Vreau să pleci din casa asta. Mi-a mai spus și că își vrea mașina și că o vrea acum”.

Neînțelegerea dintre cele două este extrem de surprinzătoare pentru toată lumea. Iar asta se datorează declarațiilor care au fost făcute imediat după moartea lui Kobe Bryan și a fiicei sale în vârstă de 13 ani,Gianna Maria Onore.

„Vanessa este incredibil de apropiată de mama ei, iar mama sa a fost sprijinul său în ultimele săptămâni”, declara o sursă pentru US Weekly în luna februarie. Aceasta a mai adăugat și că „mama sa se află în permanență cu ea și cu fetele (Natalia, 17 ani, Bianka, 3 ani, și Capri, 7 luni) și o ajută pe Vanessa să rămână puternică”.

La sfârșitul lunii februarie, în cadrul ceremoniei care a avut loc la Los Angeles în memoria celebrului sportiv Kobe Bryant și a fiicei acestuia, Gianna, Vanessa Bryant a făcut o serie de declarații emoționante, aceasta vorbind despre pierderea suferită.

„Nu o vom mai vedea pe Gianna mergând la liceu alături de sora ei mai mare, Natalia. Nu vom avea șansa de a o învăța să conducă o mașină. Nu îi voi mai putea spune cât de minunat arată în ziua nunții. Nu voi mai avea niciodată ocazia de a-mi vedea fiica dansând alături de tatăl ei.. sau având copii. Îmi este dor de tine, de voi toți, în fiecare zi. „Nu l-am considerat pe Kobe o celebritate sau un baschetbalist incredibil. El a fost soțul meu și un tată minunat pentru cei patru copii. Nu-mi dau seama cum de am meritat un om care m-a iubit sau m-a dorit atât de mult precum Kobe”, a declarat Vanessa.

Citește și:
Cine este Sabrina Ionescu, românca al cărei mentor a fost Kobe Bryant

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people