Va aparea un nou ,,Ocean’s Eleven”, de data aceasta cu femei in rolurile principale

Un alt film va fi refacut intr-o formula noua, complet feminina. Noua versiune ,,Ocean’s Eleven” va avea femei in rolurile principale, printre care Rihanna si Anne Hathaway.

Va aparea un nou ,,Ocean’s Eleven”, de data aceasta cu femei in rolurile principale

Desi ,,Ghostbusters' nu a avut un succes atat de mare, Hollywood-ul nu renunta la reproducerea unor filme de succes. Warner Bros a anuntat un nou film refacut cu femei in rolurile principale. De data aceasta este vorba de ,,Oceans Eleven', franciza in care au jucat George Clooney and Brad Pitt.

Citeste si:
7 filme pe care trebuie sa le vezi in august la cinema

In versiunea din 2001 Julia Roberts, Catherine Zeta-Jones si Ellen Barkin au fost singurele femei din film, insa de aceasta data situatia se schimba.
In noua productie se vehiculeaza ca in rolurile principale vor fi Sandra Bullock (personajul lui Clooney) si Cate Blanchett (personajul lui Pitt). Pe langa acestea in film vor juca si Rihanna, Anne Hathaway, Helena Bonham Carter, Mindy Kaling si Awkwafina, urmand sa fie selectata si cea de-a opta actrita.

Citeste si:
9 filme pe care orice femeie trebuie sa le vada impreuna cu prietenele

Pentru ,,Oceans Eight' filmarile vor incepe in luna octombrie in New York, Steven Soderbergh (regizorul ,,Oceans Eleven') fiind de acord cu aceasta versiune. In plus, el va fi producatorul, in timp ce vechiul sau colaborator, Gary Ross, va fi regizorul peliculei. Scenariul filmului a fost scris de o femeie, Olivia Milch, alaturi de Ross.

Foto: Arhiva Revistei ELLE, Helga Esteb / Shutterstock.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people