Unde își vor petrece luna de miere Cleopatra Stratan și Edward Sanda

În ce destinație își vor petrece Cleopatra Stratan și Edward Sanda luna de miere? Este întrebarea care se află pe buzele tuturor.

Unde își vor petrece luna de miere Cleopatra Stratan și Edward Sanda

Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au cununat religios în cadrul unei ceremonii restrânse care a avut loc duminică, 22 august, în Chișinău, la câteva zile după ce au făcut cununia civilă, mai exact pe 14 august.

Foarte mulți dintre fanii celebrului cuplu se întreabă care este destinația în care Cleopatra Stratan și Edward Sanda se vor bucura de luna de miere. Acum câteva luni, cântărețul spunea că s-ar putea să fie în Maldive. Recent, în cadrul emisiunii „Dimineața cu Johnny și Soci” de la KissFM România, cei doi au dezvăluit că au ales să își petreacă luna de miere în Sardinia.

Pe lângă aprecierile și urările de bine pe care le-au primit din partea fanilor, au existat și mulți care i-au criticat pentru alegerile pe care le-au făcut. Edward Sanda a explicat cu mai multe ocazii faptul că el și partenera lui nu își doresc să aibă nași. Artistul le-a transmis acestora un mesaj prin care subliniază că a fost alegerea lor să nu țină cont de tradiții. „Da! Se poate și fără nași! Da! Se poate și în adidași în loc de pantofi! Da! Se poate să fie și mai simplu! Da! Se poate să fie așa cum vrei tu și nu cum vor alții! Renunțați vă rog la preconcepții învechite care nu mai fac parte din secolul ăsta! Se poate să iubești, să te căsătorești și să trăiești fericit și dacă nu faci 1000000 de tradiții și obiceiuri că „așa se face”! E alegerea noastră să nu ținem cont de ceea ce au ținut alții”, a fost mesajul pe care Edward Sanda l-a transmis pe Instagram.

La cununia religioasă, mama Cleopatrei, Rodica Stratan, a surprins cu apariția ei, având în vedere că este o prezență discretă și nu este văzută atât de des în lumina reflectoarelor. În ceea ce privește ținutele pe care cei doi au ales să le poarte, Cleopatra a avut o rochie lungă, albă, care îi marca foarte bine talia, accesorizată cu pantofi fără toc, în timp ce Edward a avut un costum bleumarin, o bluză albă și pantofi albi sport. Artista a optat pentru un machiaj natural și o coafură lejeră.

Cu câteva zile înainte de cununia civilă, Cleopatra Stratan și Edward Sanda au lansat o melodie, intitulată „Cel puțin o veșnicie”, care face referire la povestea lor de dragoste și la modul în care cei doi s-au cunoscut.

Citește și:
Anunțul Andreei Esca despre fiul ei, Aris, care abia a terminat liceul

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people