Tristan Thompson, iubitul lui Khloe Kardashian, ar fi înșelat-o pe vedeta de reality tv

Tristan Thompson, iubitul starului de reality tv Khloe Kardashian, a fost filmat în timp ce flirta și se săruta cu alte femei, iar totul a avut loc când deja se știa că Khloe Kardashian este însărcinată.

Tristan Thompson, iubitul lui Khloe Kardashian, ar fi înșelat-o pe vedeta de reality tv

Tristan Thompson și Khloe Kardashian urmează să devină părinți în scurt timp, însă imaginile publicate în exclusivitate de TMZ vor umbri cu siguranță fericirea cuplului.

Într-un video difuzat de TMZ se poate observa cum Tristan Thompson se află în compania a două tinere cu care flirtează, pe care le sărută și sunt surprinse chiar și câteva gesturi intime.

Înregistrarea a fost făcută într-un club din Washington anul trecut, în luna octombrie, atunci când Khloe Kardashian era însărcinată în 3 luni.

A post shared by TMZ (@tmz_tv) on

Nu este prima dată când apar zvonuri cu privire la infidelitatea lui Thompson. Chiar luna trecută, el a fost filmat în timp ce intra însoțit de o tânără în camera sa de hotel din New York, în timp ce Khloe Kardashian se afla în casa ei din Calabasas, unde se pregătește să aducă pe lume primul său copil.

A post shared by The Shade Room (@theshaderoom) on

Citește și:
Kim Kardashian a postat primul portret al familiei West

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people