Tom Hanks și soția sa, Rita Wilson, au părăsit spitalul după diagnosticul pozitiv de coronavirus

Tom Hanks și soția sa, Rita Wilson, au părăsit spitalul unde se aflau în carantină încă de săptămâna trecută.

Tom Hanks și soția sa, Rita Wilson, au părăsit spitalul după diagnosticul pozitiv de coronavirus

La cinci zile de când au anunțat că sunt depistați pozitiv cu coronavirus, Tom Hanks și soția sa, Rita Wilson, au părăsit spitalul din Australia unde se aflau, dar vor rămâne în carantină la domiciliu, mai exact vor locui într-o casă pe care au închiriat-o. Vestea a fost confirmată chiar de reprezentantul actorului.

Cei doi au anunțat săptămâna trecută că au fost depistați cu coronavirus, prin intermediul unei postări pe rețelele de socializare: „Ne simțeam puțin obosiți, ca la o răceală, și aveam niște dureri în corp”, a scris acesta, adăugând și că Rita Wilson avea frisoane. „Ca să facem lucrurile cum trebuie, așa cum e nevoie în lume acum, am fost testați pentru coronavirus și am fost depistați pozitiv.”

Tom Hanks și soția sa, Rita Wilson, vor fi, conform declarațiilor actorului, „testați, ținuți sub observație și izolați pentru atâta vreme cât e necesar din punctul de vedere al sănătății și siguranței publice.” Actrița Rita Wilson, în vârstă de 63 de ani (aceeași vârstă ca și soțul ei, ceea ce îi plasează pe amândoi într-o categorie cu risc ridicat de agravare), a suferit de cancer de sân și a trecut printr-o dublă mastectomie.

În ultimele zile, cei doi au postat constant pe rețelele de socializare și au mulțumit fanilor pentru mesajele de susținere, dar și celor de la spitalul unde au fost îngrijiți.

Ei au postat și o imagine din carantină, fotografie însoțită de textul: „Hello, tuturor. Eu și @ritawilson vrem să mulțumim tuturor de aici din Australia pentru că au atâta grijă de noi. Avem Covid-19 și suntem în carantină deci nu răspândim virusul nimănui. Există unii oameni pentru care acest virus poate duce către o boală serioasă. Luăm fiecare zi în parte”.

El a continuat: „Există lucruri pe care toți le putem face pentru a trece peste asta, respectând sfaturile experților și având grijă de noi și de cei din jur, nu? Nu uitați, în ciuda evenimentelor recente, nu există lacrimi în baseball. Hanx.” Expresia „nu există lacrimi în baseball” face referire la celebrul film din 1992 în care Tom Hanks a jucat – A League of Their Own.

Colin Hanks, fiul celebrului actor, le-a mulțumit fanilor pentru susținerea pe care o arată față de tatăl lui. „Suntem atât de recunoscători pentru susținerea necontenită care vine din partea tuturor. Părinții mei primesc îngrijire extraordinară în Australia și se simt bine (și au o stare de spirit foarte bună), în ciuda acestor circumstanțe”.

Citește și:
Actorul Idris Elba a fost depistat cu coronavirus

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people