Tiger Woods, legendarul jucător de golf, internat în spital după un accident grav de mașină. Imagini de la locul accidentului

Celebrul jucător de golf Tiger Woods a fost internat de urgență după un accident grav de mașină. Cum se simte acum.

Tiger Woods, legendarul jucător de golf, internat în spital după un accident grav de mașină. Imagini de la locul accidentului

Celebrul jucător de golf Tiger Woods a fost internat în spital după ce a fost implicat, marți dimineață, într-un grav accident de mașină în Los Angeles, California. Potrivit oficialilor, care au fost obligați să folosească un aparat de descarcerare pentru a-l scoate pe Tiger Woods din mașină, acesta era grav rănit.

La câteva ore de la accident, doctorul Anish Mahajan de la Harbor-UCLA Medical Center, spitalul unde a fost internat și operat Woods a dat publicității o declarație oficială cu privire la starea de sănătate a lui Tiger Woods. Conform acestuia, jucătorul de golf a suferit „răni semnificative la piciorul drept, în partea inferioară”. În schimb, medicul a precizat că acum Woods „s-a trezit după operație și se recuperează în camera de spital”.

Departamentul șerifului din Los Angeles a precizat că marți seara a fost primit un telefon cu privire la un accident grav și că au „răspuns la un accident cu un singur vehicul care s-a rostogolit”, în care „vehiculul a avut pagube majore”.

Campion la turneele majore de golf de 15 ori, Woods a trebuit scos din mașina distrusă de către pompieri și paramedici.

Agentul lui Woods, Mark Steinberg a declarat marți seară: „Acesta se află momentan în blocul operator și vă mulțumim pentru dreptul la viața privată și sprijin”. Steinberg a confirmat că Woods a fost grav rănit la un picior.

Tiger Woods se afla singur în mașina care s-a răsturnat în sudul Californiei după o coliziune, iar autovehiculul a suferit pagube majore, așa cum se poate vedea și din imagini. Conform autorităților, nu au fost găsite probe care să indice consum de alcool sau droguri, iar Woods era conștient atunci când pompierii și paramedicii au ajuns la locul accidentului.

Woods, în vârstă de 45 de ani, s-a aflat în California pentru o filmare de două zile cu Golf Digest/GOLFTV după ce a fost gazda competiției PGA Tour Genesis din timpul weekend-ului, potrivit GolfDigest.

El a mai fost implicat într-un accident de mașină în 2009, în Florida. În 2009, după ce s-a despărţit de Elin Nordegren, Woods a plecat de acasă şi şi-a lovit maşina, Cadillac Escalade, de un hidrant şi de un copac. De asemenea, el a fost reţinut în 2017 în Florida, pentru că a condus sub influenţa alcoolului.

Citește și:
Andreea Antonescu va fi noua concurentă de la Survivor România?

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people