TOP 10 Cele mai costisitoare divorțuri de la Hollywood

De-a lungul timpului numeroase cupluri de vedete s-au despărțit, lăsând în urmă tristețea fanilor și titlul de cele mai costisitoare divorțuri de la Hollywood.

Iată care sunt top 10 cele mai costisitoare divorțuri de la Hollywood.

10. James Cameron și Linda Hamilton – 50 milioane dolari (1999)

James Cameron și Linda Hamilton și-au încheiat divorțul în anul 1999, după doar doi ani de căsătorie. Pentru fiecare an James Cameron a trebuit să îi plătească fostei soții 25 de milioane de dolari, însă după încasările de la filmul Avatar nu putem spune că acest lucru l-ar fi afectat atât de mult din punct de vedere financiar.

9. Brad Pitt șși Angelina Jolie – aproximativ 60 milioane dolari (2016)

Angelina Jolie a depus actele de divorț în 2016 și, în mod inevitabil, toți ne-am gândit la suma pe cei doi ar trebui să o primească în urmă divorțului. Potrivit Forbes, Brad Pitt și Angelina Jolie au strâns împreună din 2014 (anul căsătoriei lor) până în 2016 suma de 117,5 milioane de dolari. Dacă ar împărți suma, fiecare ar trebui să primească aproximativ 60 de milioane de dolari, însă acest lucru depinde și de conținutul unui posibil contract prenupțial.

8. Kevin Costner și Cindy Silva – 80 millioane dolari (1994)

Actorul Kevin Costner s-a despărțit de soția lui, Cindy Silva, după 16 ani de căsnicie, lăsându-i acesteia suma de 80 de milioane de dolari. Cei doi formau un cuplu încă din facultate, însă iată că această relație a fost una foarte costisitoare pentru actor.

7. Harrison Ford și Melissa Mathison – 85 millioane dolari (2004)

Harrison Ford și Melissa Mathison au divorțat în 2004, după 21 de ani de căsnicie. Melissa a rămas în urmă acestei căsătorii cu 85 de milioane de dolari plus o parte din câștigul pe drepturile de autor pentru două filme Star Wars și trei filme Indiana Jones. Din fericire, Harrison Ford a mai jucat și în alte producții după divorț, așadar nu trebuie să își împartă chiar toate câștigurile.

6. Madonna și Guy Ritchie – între 76 și 92 millioane dolari (2008)

În urmă divorțului din 2008, Madonna a fost nevoită să îi dea lui Guy Ritchie o sumă între 76 și 92 de milioane de dolari. Suma exactă nu este cunoscută, deoarece în presă au apărut mai multe variante, printre care și cea a reprezentatului Madonnei, însă cântăreața a negat declarația acestuia.

5. Steven Spielberg și Amy Irving – 100 milioane dolari (1989)

Steven Spielberg și Amy Irving s-au despărțit în 1989, suma obținută în urmă divorțului de către Amy fiind de 100 de milioane de dolari. Între timp Spielberg a câștigat mult mai mulți bani, așadar divorțul său a rămas doar o amintire neplăcută.

4. Tiger Woods și Elin Nordegren – 100 millioane dolari (2010)

Un divorț la fel de costisitor este cel dintre Tiger Woods și Elin Nordegren. Acesta și-a înșelat soția și, în plus, conform mai multor zvonuri, a trebuit să îi dea și amantei sale, Rachel Uchitel, încă 10 milioane de dolari pentru ca aceasta să nu comenteze relația dintre ei.

3. Michael Jordan și Juanita Vanoy – 168 millioane dolari (2006)

Cuplul a divorțat după 17 de ani de căsnicie, iar Juanita a primit 168 de milioane de dolari în urmă divorțului. Cuplul are trei copii, iar Michael Jordan este și tatăl a doi gemeni alături de Yvette Prieto.

2. Arnold Schwarzenegger și Maria Shriver – 250 milioane dolari (2011)

După 25 de ani de ani de căsătorie, Maria Shriver a depus în 2011 actele de divorț, obținând în urma separării 250 de milioane de dolari. Arnold a înșelat-o pe aceasta în timpul căsniciei și are un fiu din această relație extraconjugală.

CONȚINUT VIDEO ELLE

1. Mel Gibson și Robyn Moore – 425 millioane dolari (2011)

Mel Gibson și Robyn Moore au cu siguranță cel mai scump divorț de la Hollywood. Cei doi s-au despărțit în anul 2011, iar Robyn a primit atunci impresionanta sumă de 425 de milioane de dolari.

Citește și:
Filme din 2020 pe care probabil nu le-ai văzut încă și care merită atenția ta

Foto: Arhiva Revistei ELLE, Profimedia, Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video