Surpriza amuzantă pe care colegii Prințului Harry i-au făcut-o acestuia de Valentine’s Day

Deși nu au fost împreună de Valentine’s Day, colegii lui Harry s-au asigurat că acesta își are soția aproape.

Surpriza amuzantă pe care colegii Prințului Harry i-au făcut-o acestuia de Valentine’s Day

Prințul Harry și Meghan Markle nu au petrecut Valentines Day împreună, însă colegii ducelui s-au asigurat că își are soția aproape oricum. Prințul Harry a fost nevoit să-și îndeplinească atribuțiile regale joia aceasta, în Bardufoss, Norvegia, pentru a vizita Exercise Clockwork, localizat la 300 de km în interiorul Cercului Arctic. Fiind căpitan general al Forțelor Marine Regale, Harry a ajuns la bază în uniformă și i-a întâlnit pe membrii personalului militar.

Vizita Ducelui de Sussex marchează cea de-a 50-a aniversare a Commando Helicopter Force și Joint Helicopter Command din Bardufoss. La Exercise Clockwork, militarii sunt antrenați să supraviețuiască și să lucreze în condiții meteorologice extreme.

În timpul vizitei sale, Harry a fost dus în Quincey Shelter, un igloo construit temporar, iar având în vedere că Harry nu a fost cu Meghan în această zi specială, colegii săi s-au gândit să decoreze încăperea cu fotografii ale cuplului din ziua nunții, alături de lumânări și muzică romantică. „Ciudaților”, a reacționat Harry amuzat. „Este foarte frumos din partea voastră să mă invitați în altarul vostru sau cum vreți să-i spuneți. Iar muzica face parte din decor? Romantic, nu-i așa?”.

Ducele și Ducesa de Sussex se pregătesc să-și întâmpine primul copil în această primăvară.

Citește și:
Prințul William vorbește cu sinceritate despre schimbatul scutecelor și viața de familie

Foto: Instagram, Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people