Prințul William vorbește cu sinceritate despre schimbatul scutecelor și viața de familie

Moștenitorul tronului Angliei dezvăluie că este responsabil cu schimbatul scutecelor.

Prințul William vorbește cu sinceritate despre schimbatul scutecelor și viața de familie

Prințul William a avut o întâlnire cu voluntarii și participanții la programul „Future Dads” din cadrul Pall Mall Barbers din Londra, care oferă susținere și instruire frizerilor cu scopul de a recunoaște anumite probleme de sănătate și semne ale depresiei la clienții lor.

William a vorbit cu aceștia despre temerile asociate cu momentul în care în familie apare un nou născut. Toate acestea în contextul în care Prințul a participat la câteva scenarii care se pun în practică în cadrul acelor cursuri, inclusiv schimbarea scutecelor la păpuși.

Prințul William a dezvăluit că s-a simțit „intimidat atunci când copiii lui au venit pe lume”, spunând că a schimba scutece i s-a părut „chiar înfricoșător”.

Atunci când unul dintre participanți i-a spus că, totuși, bebelușii sunt adorabili deși sunt neastâmpărați, William a glumit spunând că „asta este nimic, așteaptă până au 9 luni și încercă să plece la plimbare și tu abia reușești să îi ții de o mână sau de un picior”.

„Cel mai dificil lucru când schimbi un bebeluș îl reprezintă nasturii.. și apoi vezi că i-ai pus și un picior în locul în care nu trebuia”, a mai declarat William.

El a mai vorbit și despre momentele mai dificile din viața de familie, precum lipsa somnului și schimbările prin care trece orice tată. Conform spuselor lui, „nu contează cât de pregătit ești de venirea pe lume a unui copil, este un eveniment care își va schimba complet și radical viața”.

Citește și:
Cum a început, de fapt, conflictul regal dintre Meghan Markle și Kate Middleton

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people