Zarug, critic la adresa artistelor din România: „Te trezești cu o armată de blonde mulate, cât mai dezgolite, cântând la fel”

Zarug și-a expus părerea sinceră despre stilul vestimentar al artistelor din România, criticând lipsa de originalitate.

Zarug, critic la adresa artistelor din România: „Te trezești cu o armată de blonde mulate, cât mai dezgolite, cântând la fel”

Zarug este cunoscut pentru faptul că spune mereu lucrurilor pe nume și nu se sfiește să își expună adevărata părere atunci când este întrebat. Sinceritatea și amuzamentul i-au adus aprecieri din partea publicului, iar internauții îl îndrăgesc. Fostulconcurentde laAsia Expressa vorbit deschis despre artistele din România și stilul lor vestimentar, aducând critici la adresa unora dintre ele.

Zarug critică stilul artistelor din România

Cu o carieră impresionantă în lumea modei, Zarug și-a expus părerea despre stilul vestimentar al cântărețelor din showbiz-ul autohton. Într-un interviu acordat pentru ego.ro, acesta a vorbit despre artistele care îi plac și cine consideră că și-a păstrat autenticitatea.

„Nu am vedete preferate care să se îmbrace într-un fel extraordinar. Am artiști care îmi plac. Corina Bud este în continuare o fată care înțelege importanța unei imagini, nu neapărat scumpe, căci nu despre asta este vorba, ci care să o diferențieze de alți artiști. Marea majoritate tind să se alinieze la un trend, la un moment dat nu le mai deosebești una de alta. Te trezești cu o armată de blonde mulate, cât mai dezgolite, cântând la fel. Eu cred că artiștii adevărați știu să se pună într-o lumină specială, nu se aliniază la ce se întâmplă în alte țări și nu se inspiră de la artiștii preferați din alte țări pentru a deveni copii regionale la olimpiada județeană de stilMadonna„, a declarat Zarug.

„Mai important decât moda este stilul'

Zarug a spus în repetate rânduri că nu este adeptul trend-urilor și nu îi place să se alinieze cu ceilalți când vine vorba despre modă. Acesta este pasionat de look-urile creative și originale și alege de fiecare dată să se îmbrace cum îi place și cum se simte cel mai bine. În cadrul aceluiași interviu, Zarug a precizat că nu este un fan al modei din România.

„Am în continuare designerii mei preferați, cu care am fost coleg. Între timp, câțiva pe care îi apreciam și cărora le-am fost și client, căci așa se făcea, s-au mai și retras din modă, s-au reorientat către alte zone. Moda, trebuie să recunoaștem, este un domeniu destul de demodat, mai ales în condițiile anului 2022, post-pandemie, pre-război, cu o planetă care este sufocată de cârpe pe care nu le cumpără nimeni. Cred că mai important decât moda este stilul în zilele noastre, iar pe acesta îl formezi indiferent de buget și de cât de nouă este haina pe care o cumperi”, a adăugat Zarug pentru sursa citată.

Citește și:
Gina Pistol dezvăluie motivul pentru care nu a plecat la America Express

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people