Travis Barker, primele declarații după ce a fost internat de urgență din cauza unei pancreatite: „Îmi punea în pericol viața”

Travis Barker a oferit primele declarații după ce a fost internat în spital din cauza unei pancreatite severe.

Travis Barker, primele declarații după ce a fost internat de urgență din cauza unei pancreatite: „Îmi punea în pericol viața”

Travis Barker a confirmat informațiile potrivit cărora „pancreatita care îi punea în pericol viața” a jucat un rol în recenta sa spitalizare. Toboșarul de la Blink-182 a fost transportat de urgență mai întâi la West Hills Hospital and Medical Center marți, înainte de a fi transportat la Cedars-Sinai Medical Center din Los Angeles pentru îngrijiri suplimentare. Artistul a fost diagnosticat cu pancreatită și a primit tratament.

Travis Barker, primele declarații după spitalizare

După mai multe zile în care a fost ținut sub observația medicilor, Travis a oferit primele declarații referitoare la starea sa de sănătate. Din fericire, artistul se simte mai bine acum și le-a putut povesti fanilor ce s-a întâmplat cu el săptămâna trecută, când a fost văzut într-o ambulanță la spital.

„M-am dus luni pentru o endoscopie, simțindu-mă foarte bine. Dar, după cină, am dezvoltat dureri atroce și de atunci am fost spitalizat. Sunt foarte, foarte, foarte recunoscător că, după un tratament intensiv, sunt în prezent mult mai bine.”, a încheiat el, adăugând un emoji de rugăciune, citat de PageSix.

Kourtney Kardashian a fost alături de el

El a continuat spunând că i s-a îndepărtat un „polip mic” într-o „zonă foarte sensibilă”, de obicei tratabil de specialiști, care, din păcate, a deteriorat un tub de drenaj pancreatic critic. Acest lucru a dus la o pancreatită severă care „îi punea în pericol viața”. De asemenea, și soția artistului, Kourtney Kardashian a oferit explicații referitoare la starea partenerului ei.

„Travis și cu mine am mers împreună pentru o endoscopie de rutină și s-a ales cu o pancreatită severă, care îi amenința viața. Sunt atât de recunoscătoare specialiștilor, medicilor și asistentelor noastre de la Cedars Sinai pentru că au avut o grijă atât de minunată de soțul meu și de mine în timpul șederii noastre.”, a declarat Kardashian.

Mai mulți membri ai familiei i-au transmis urări toboșarului cu privire la spitalizarea sa, inclusiv fiica Alabama, în vârstă de 16 ani, care și-a ținut la curent urmăritorii de pe rețelele de socializare și le-a cerut să se roage pentru familia ei. De asemenea, și fosta sa soție a transmis un mesaj pentru tatăl Alabamei. Shanna Moakler a declarat că se roagă pentru sănătatea muzicianului și speră să își revină repede.

„Mă rog pentru o recuperare rapidă și pentru confortul copiilor mei, deoarece știu că sunt foarte îngrijorați. Voi fi mereu acolo pentru el și pentru copiii mei”. a spus Shanna.

Citește și:
Anunțul cu care Viviana Sposub a surprins pe toată lumea: „Vreau să iau lucrurile treptat”

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people