Travis Barker, transportat de urgență la spital cu ambulanța. Ce s-a întâmplat cu soțul lui Kourtney Kardashian

Travis Barker a fost transportat de urgență la spital cu ambulanța, având nevoie de îngrijiri medicale.

Travis Barker, transportat de urgență la spital cu ambulanța. Ce s-a întâmplat cu soțul lui Kourtney Kardashian

Travis Barker a fost transportat de urgență la spital marți după-amiază, fiind alături de soția sa, Kourtney Kardashian. Toboșarul trupei Blink-182, în vârstă de 46 de ani, a fost fotografiat întins pe o targă în fața Cedars-Sinai Medical Center din Los Angeles, California, iar soția sa a mers alături de el.

Travis Barker a fost transportat de urgență la spital

Muzicianul a fost văzut cum a fost scos din ambulanță în timp ce își ținea mâna dreaptă în sus, care arăta tatuajul său inconfundabil cu un craniu. Kardashian, la rândul ei, a fost văzută doar din spate, fiind tot timpul lângă soțul său. Echipa de securitate a vedetei de reality-show a urmărit-o îndeaproape într-un Range Rover negru, mergând după ambulanță, în timp ce aceasta ajungea la spital. Se pare că ambele vehicule au intrat prin zona greșită și au fost redirecționate de personalul spitalului către o altă intrare.

sursa: Profimedia
sursa: Profimedia

La câteva minute după ce știrea a ajuns pe prima pagină a ziarelor, fiica lui Barker, Alabama, în vârstă de 16 ani, a postat pe Instagram Story: „Vă rugăm să trimiteți rugăciunile voastre 🥺”.

sursa: Instagram

Artistul a avut nevoie de îngrijiri medicale

Proaspeții căsătoriți au ajuns pentru prima dată la West Hills Hospital and Medical Center marți dimineață pentru o problemă de sănătate cu care se confrunta Barker, potrivit TMZ. Publicația a relatat că personalul medical de la West Hills a considerat că muzicianul avea nevoie de îngrijiri suplimentare, așa că a fost transportat de urgență la Cedars-Sinai.

Cu toate acestea, la ora 10:45, artistul a postat un mesaj pe contul său de Twitter în care spunea „Dumnezeu să mă salveze„. Deși acesta este numele cântecului pe care îl cântă împreună cu Machine Gun Kelly, momentul în care a fost postat tweetul i-a speriat pe fani.

Landon Barker a urcat pe scenă alături de Machine Gun Kelly la Madison Square Garden din New York, marți seară, la doar câteva ore după ce tatăl său, Travis Barker, a fost transportat de urgență cu ambulanța la spitalul din Los Angeles. Landon, în vârstă de 18 ani, și MGK, în vârstă de 32 de ani, au interpretat împreună hitul lor „Die In California”, care se regăsește pe albumul „Mainstream Sellout” al rockerului. MGK și Landon nu au abordat vestea privind spitalizarea lui Travis, în timpul spectacolului.

Citește și:
Răzvan Simion, într-o ipostază inedită alături de fiica lui, Ianca

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people