Silvio Berlusconi, „nuntă simbolică” cu iubita mai tânără cu 53 de ani decât el

Silvio Berlusconi a organizat o nuntă simbolică cu iubita sa, Marta Fascina.

Silvio Berlusconi, „nuntă simbolică” cu iubita mai tânără cu 53 de ani decât el

Fostul premier italian Silvio Berlusconi a sărbătorit o „nuntă simbolică” cu o femeie cu 53 de ani mai mică decât el. Au apărut imagini cu Berlusconi, în vârstă de 85 de ani, bucurându-se de un „festival al iubirii” fastuos cu Marta Fascina, în vârstă de 32 de ani, deputată în partidul său, Forza Italia.

Silvio Berlusconi a organizat o nuntă simbolică cu iubita sa

Evenimentul a avut loc la o proprietate istorică numită Villa Gernetto din orașul Lesmo, la nord de Milano. Ceremonia reprezintă cea mai recentă declarație de dragoste dintre Berlusconi și Fascina, după ce fostul premier a distribuit fotografii cu iubita sa, în timp ce se privesc drăgăstos la ziua ei de naștere, în ianuarie.

Ceremonia seamăna foarte mult cu o nuntă, dar cuplul nu s-a căsătorit oficial din cauza unei dispute de moștenire între familii. Se crede că cei cinci copii adulți ai lui Berlusconi sunt revoltați de intenția tatălui lor de a se căsători cu Fascina, ceea ce i-ar fi oferit și ei o pretenție asupra averii de 5 miliarde de lire sterline a politicianului.

Aparent nedescurajat de problemele de sănătate, scandaluri sexuale și vârsta înaintată, Berlusconi a continuat cu ceremonia alături de iubita sa, care a fost numită mai degrabă un „festival al iubirii” decât o uniune oficială.

Marta Fascina, noua cucerire a fostului premier

Marta Fascina este cea mai recentă cucerire romantică a lui Berlusconi după ce acesta a rupt relația anterioară cu Francesca Pascale în 2020. Relația dintre cei doi nu a funcționat întrucât era prea în vârstă pentru el, ea având 34 de ani.

Fascina este absolventă de literatură la Universitatea Sapienza din Roma, potrivit site-ului italian de știri ANSA. De asemenea, ea se poate mândri cu o comunitate numeroasă pe Instagram, având 16.000 de urmăritori.

Deși înclinația lui Berlusconi pentru iubitele mai tinere este evidentă, bărbatul de 85 de ani a făcut obiectul mai multor scandaluri sexuale cu prostituate și este încă judecat pentru mituirea martorilor într-un caz de prostituție pentru minori.

Citește și:
Olena Zelenska, apel emoționant în numele femeilor și copiii din Ucraina: „Fiecare gest umanitar și de bunătate este vital'

FOTO: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people