Premiera House of Gucci la Milano: Lady Gaga și Mădălina Ghenea pe covorul roșu

Premiera House of Gucci la Milano a fost un moment special, având în vedere că acesta este orașul în care a fost asasinat Maurizio Gucci, jucat în film de Adam Driver. Ce au purtat divele din distribuție pe covorul roșu?

Premiera House of Gucci la Milano a reprezentat un moment special pentru megaproducția lui Ridley Scott – deși brand-ul a fost fondat la Toscana și continuă să opereze și astăzi cu sediul central aici, Milano a reprezentat dintotdeauna un punct de cotitură al business-ului… și este, totodată, orașul în care a trăit pentru o vreme și a fost asasinat Maurizio Gucci, descendentul familiei, cel a cărui moarte a fost pusă la cale de Patrizia Reggiani, fosta sa soție, interpretată în film de Lady Gaga.

Așadar, premiera House of Gucci la Milano, deși nu a avut parte de întreaga distribuție a filmului descinsă pe covorul roșu, așa cum s-a întâmplat la Londra, a avut un aer special. Lady Gaga, care a purtat pentru ocazie o rochie roșie spectaculoasă semnată de Donatella Versace, a mărturisit pe contul său de Instagram:

„Am plâns toată ziua făcând promovarea pentru presă în Milano. Sunt atât de recunoscătoare să fac parte din filmul House of Gucci. Pe ecrane de Ziua Recunoștinței. În numele tatălui, al fiului și pentru astă seară… al casei Versace”, a glumit Lady Gaga, făcând referire la o replică din film care s-a viralizat deja pe rețelele de socializare.

Donatella Versace a dat mai multe detalii despre rochia purtată de Lady Gaga la premiera House of Gucci la Milano: „Realizată din satin de mătase, rochie este inspirată din colecția de primăvară-vară 1995” – anul în care a fost asasinat Maurizio Gucci. Lady Gaga a accesorizat rochia cu pantofi cu platformă și bijuterii aurii.

Mădălina Ghenea, care joacă în film o scenă în care o interpretează pe Sophia Loren, a fost prezentă și ea la premiera House of Gucci la Milano, purtând o ținută albă Francesco Sconamiglio, o capă din pene albe și bijuterii cu perle.

Din distribuția House of Gucci mai fac parte Adam Driver, Al Pacino, Jeremy Irons, Jared Leto, Salma Hayek, Reeve Carney și Jack Huston. Filmul va avea premiera în România pe 26 noiembrie.

Citește și:
Fotografii inedite din timpul filmărilor pentru serialul Emily in Paris

Foto: Profimedia, Instagram

Vezi şi locuri de vizitat în Milano – cele mai apreciate obiective turistice!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people