Michelle Williams va deveni mamă pentru a treia oară

Michelle Williams mai are un băiețel în vârstă de doi ani, dar și o fiica în vârstă de 16 ani.

Michelle Williams va deveni mamă pentru a treia oară

Michelle Williams și soțul său, Thomas Kail, vor deveni din nou părinți. Actrița în vârstă de 41 de ani a declarat pentru publicația Variety că va naște în toamnă și că este extrem de fericită că va mai avea un copil.

„Pe măsură ce trec ani, te întrebi ce îți rezervă viitorul. E minunat să descoperi că ceva ce îți doreai iar și iar, e posibil încă o dată. Norocul nu ne-a abandonat nici pe mine și nici pe familia mea”, a spus Michelle Williams pentru Variety.

Cei doi mai au împreună un copil, pe nume Hart, în vârstă de 2 ani. De asemenea, actrița mai are și o fiică, Matilda (16 ani), din căsătoria cu regretatul Heath Ledger.

Michelle Williams și Thomas Kail se cunosc de când actrița a filmat pentru Fosse/Verdon. Regia serialului îi aparține chiar lui Thomas. În urma apariției sale în film, Michelle a câștigat și un Premiu Emmy pentru Cea mai bună actriță într-o mini-serie sau film de televiziune. Cei doi s-au căsătorit în secret in 2020, înainte sa anunțe în mod public că vor deveni părinți.

Michelle Williams a mai fost căsătorită cu actorul australian Heath Ledger, care a murit în anul 2008 în urma unei intoxicații cu medicamente și alături de care are și o fetiță, Matilda Rose Ledger, în vârstă de 16 ani.

Actrița a declarat în cadrul unui interviu pentru Vanity Fair faptul că nu și-a pierdut speranța că o să-și mai găsească dragostea, cu toate că a avut parte de acest eveniment dramatic în viața ei.

„Când ești o mamă singură, iar stâlpul familiei și acel sentiment de siguranță lipsesc, este înfricoșător. Niciodată nu am renunțat la dragoste. Întotdeauna îi spun Matildei: ‘tatăl tău m-a iubit înainte ca cineva să creadă că sunt talentată, frumoasă sau că am haine drăguțe.'”

Citește și:
Celine Dion, fotografie rară alături de cei trei fii ai săi. Mesajul transmis de artistă: „Mă gândesc la mamele din Ucraina'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people