Actrița Michelle Williams a devenit mamă pentru a doua oară

Actrița Michelle Williams și partenerul ei, Thomas Kail, au devenit părinți.

Actrița Michelle Williams a devenit mamă pentru a doua oară

Actrița Michelle Williams și partenerul ei, regizorul Thomas Kail, au devenit părinți.

Pentru Michelle Williams, acesta este cel de-al doilea copil, fiica pe care o are din căsătoria cu regretatul Heath Ledger, Matilda, are 14 ani. Pentru regizorul Thomas Kail, acesta este primul copil.

Se pare că actrița Michelle William și partenerul ei, Thomas Kail, s-au căsătorit în secret în luna martie, înainte ca faptul că vor fi părinți să devină public. La finalul lunii martie, actrița în vârstă de 39 de ani a fost fotografiată de către paparazzi alături de Thomas Kail în New York, iar amândoi purtau verighete, de aici pornind și speculațiile că ei s-au căsătorit. O sursă a declarat ulterior pentru Us Weekly faptul că aceste zvonuri sunt adevărate.

Michelle Williams și Thomas Kail se cunosc de când actrița a filmat pentru Fosse/Verdon. Regia serialului îi aparține chiar lui Thomas. În urma apariției sale în film, Michelle a câștigat și un Premiu Emmy pentru Cea mai bună actriță într-o mini-serie sau film de televiziune.

Michelle Williams a mai fost căsătorită cu actorul australian Heath Ledger, care a murit în anul 2008 în urma unei intoxicații cu medicamente și alături de care are și o fetiță, Matilda Rose Ledger, în vârstă de 14 ani.

Actrița a declarat în cadrul unui interviu pentru Vanity Fair faptul că nu și-a pierdut speranța că o să-și mai găsească dragostea, cu toate că a avut parte de acest eveniment dramatic în viața ei. „Când ești o mamă singură, iar stâlpul familiei și acel sentiment de siguranță lipsesc, este înfricoșător. Niciodată nu am renunțat la dragoste. Întotdeauna îi spun Matildei: „tatăl tău m-a iubit înainte ca cineva să creadă că sunt talentată, frumoasă sau că am haine drăguțe.”

Citește și:
Megan Fox și Machine Gun Kelly formează oficial un cuplu

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people