Mesajul transmis de Oana Pellea referitor la conflictul din Ucraina: „Nu există învingători”

Oana Pellea a postat un mesaj emoționant pe pagina sa de Facebook referitor la conflictul din Ucraina.

Mesajul transmis de Oana Pellea referitor la conflictul din Ucraina: "Nu există învingători"

Oana Pellea a transmis un mesaj emoționant pe rețelele de socializare în care a vorbit despre conflictul din Ucraina și pierderile suferite în urma unui război. Actrița este șocată de situația actuală din Ucraina și asaltul Rusiei asupra teritoriului. Oana Pellea îi îndeamnă pe urmăritorii săi să empatizeze cu ucrainenii aflați într-o situație disperată.

Oana Pellea, despre războiul din Ucraina

În noaptea de miercuri spre joi dimineață, armata Rusiei a atacat mai multe zone din Ucraina. Întreaga țară este cuprinsă de teamă și disperare, iar mii de oameni încearcă să fugă din calea bombardamentului. Oana Pellea a publicat un mesaj emoționant pe pagina sa de Facebook în care spune că războiul aduce moarte și îi condamnă pe cei care îl încurajează.

„NIMENI nu are dreptul să pună siguranța planetei în pericol! Războiul aduce moarte! Pacea susține viața! Într-un război nu există învingători! Toată lumea pierde! „Au dreptate să atace” aud și mă îngrozesc. E ca și când spui: „e bine că împraștie Moarte…” Și dacă ai fi tu, cel care gândești așa, acolo. Dacă te-ai afla sub bombardamente, cu copilul mic în brațe sau în pântec? Dacă ai fi tu …cel care îți cari în brațe părintele neputincios și bolnav… ca să-l pui la adăpost? Dacă ai fi TU cel care ești nevoit să-ți lași casa, prietenii, viața… trebuind să fugi din calea războiului! Dacă ai fi Tu cel care pleci pe front? Dacă ți-ar pleca copilul de 19 ani pe front? Dacă ai fi tu?!! Gândește-te bine! Azi este vorba despre ei… mâine poate fi vorba despre TINE! Nu există nicio justificare pentru RĂZBOI! Niciuna! Niciodată!”, a scris Oana Pellea.

Rusia a atacat Ucraina sub pretextul de „a-i apăra pe separatiștii ruși.” Cu puțin timp înainte să înceapă atacul, Oana Pellea a postat un alt mesaj pe contul său de Facebook.

„Numai nebunii se bucură când începe un război. Ca o prevestire… am filmat asta cu o oră înainte de începerea războiului… Dumnezeu să ne apere pe toți… Voi închide comentariile pentru că NU E NIMIC de comentat atunci când se pierd vieți omenești și când PACEA planetei stă pe muchie de cuțit. Între timp se aud „explozii de pace” în Ucraina”, a mai scris Oana Pellea pe Facebook.

Citește și:
Olga Verbițchi, prinsă în conflictul din Ucraina: „Sunt oprite mașini pe stradă'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people