Laura Cosoi, primele declarații după ce a devenit mamă pentru a treia oară: „Ne-a dat șansa să îi fim părinți”

Laura Cosoi a oferit primele declarații după ce a devenit mamă pentru a treia oară.

Laura Cosoi, primele declarații după ce a devenit mamă pentru a treia oară: „Ne-a dat șansa să îi fim părinți”

Laura Cosoi este în culmea fericirii după ce a devenit mamă pentru a treia oară. Vedeta a adus-o pe lume pe cea de-a treia fetiță, Lara, iar anunțul a fost făcut chiar de ea pe pagina sa de Instagram. Actrița și partenerul ei de viață, Cosmin Curticăpean, sunt fericiții părinți a trei fete superbe, iar bucuria este greu de exprimat.

Laura Cosoi a transmis primele gânduri după ce a devenit mamă a treia oară

Vedeta se simte foarte bine după naștere și a oferit primele declarații după ce a devenit mamă pentru a treia oară.Actrițaa postat o imagine pe pagina sa de Instagram, de la spital, alături de un mesaj emoționant prin care a împărtășit cu fanii săi de pe rețelele de socializare bucuria prin care trece în aceste momente. De asemenea,Laura Cosoile-a mulțumit acestora pentru toate gândurile bune.

„24 de ore de când a venit pe lume iubirea noastră, Lara. În aceste ore nu am făcut altceva decât să o țin în brațe, să o miros, să o privesc. Și nu mă mai satur… I-am povestit despre lumea asta minunată, despre Dumnezeu, despre surioarele ei, despre tăticul perfect și toți cei dragi din familie, care de-abia așteptă să o cunoască! Îi mulțumesc în fiecare clipă că ne-a dat șansa să îi fim părinți, să o iubim, să fim acolo pentru ea, de fiecare dată, pentru totdeauna! Ești sufletul nostru, Lara. Vă mulțumim din suflet pentru toate gândurile pline de dragoste și lumină! Ne-au ajuns la inimă”, este mesajul postat de Laura Cosoi pe Instagram.

Vedeta, recunoscătoare pentru familia superbă pe care o are

Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean au anunțat anul trecut că vor deveni părinți pentru a treia oară. Pe tot parcursul sarcinii sale, vedeta și-a ținut fanii la curent cu toate noutățile. Actrița a vorbit în repetate rânduri despre minunile din viața ei și cât este de recunoscătoare pentru familia superbă pe care o are alături de soțul ei.

Într-un articol publicat recent pe blogul personal, cu ceva timp înainte de a deveni din nou mamă, Laura Cosoi a transmis cât este de nerăbdătoare pentru momentul când familia ei se va mări.

„Nu știu exact când ne-am proiectat, sau dacă ne-am proiectat familia pe care o avem, o familie care este departe de a fi perfectă, dar cu siguranță este o familie unită, cu valori și credință în Dumnezeu. Am trecut prin multe împreună, eu și Cosmin, în cei zece ani de relație, dar indiferent de situație, amândoi am știut că suntem făcuți să fim împreună, pentru totdeauna, prin familia și copiii pe care îi avem.”, a scris actrița pe blog.

Citește și:
Brad Pitt, mărturisiri oneste despre cum i s-a schimbat viața de când a divorțat de Angelina Jolie

Foto: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people