Julia Roberts și Danny Moder sărbătoresc 20 de ani de căsnicie. Cum a marcat actrița evenimentul

Julia Roberts și Danny Moder au împlinit 20 de ani de căsnicie, iar actrița a marcat momentul de sărbătoare printr-o fotografie adorabilă.

Julia Roberts și Danny Moder sărbătoresc 20 de ani de căsnicie. Cum a marcat actrița evenimentul

Julia Roberts și Danny Moder sunt în culmea fericirii. Cuplul a sărbătorit împlinirea a 20 de ani de căsnicie, iar actrița a marcat marele eveniment printr-o fotografie de colecție. Vedeta, în vârstă de 54 de ani, a împărtășit cu fanii o imagine adorabilă în care se sărută cu partenerul ei.

Julia Roberts și Danny Moder sunt căsătoriți de 20 de ani

Cuplul a părut absolut îndrăgostit în fotografia de colecție în care cei doi se sărută! În descrierea postării de pe Instagram, Julia a arătat că relația lor este la fel de puternică și acum precum era atunci când s-au căsătorit, în urmă cu 20 de ani. Ea a pus în descriere „TWENTY” și emoticoane cu stele, plus hashtag-uri „Can’t Stop Smiling” și „Can’t Stop Kissing”/

În urmă cu ceva timp, actrița a dezvăluit că secretul căsniciei lor de lungă durată este tocmai faptul că „nu se pot opri din sărutat”. Ea a spus că „două chiuvete în baie și multe săruturi” sunt cheile unei relații de succes în timpul unui interviu acordat în aprilie la SiriusXM.

Julia nu s-a sfiit niciodată să-și arate dragostea pentru soțul ei de-a lungul celor 20 de ani de căsnicie. Atunci când cineastul și-a sărbătorit cea de-a 53-a aniversare, soția sa a făcut o postare emoționantă pe Instagram cu această ocazie, în care s-a lăudat cu partenerul ei. „Tu faci ca lumea mea să se învârtă„, a scris ea. Când cuplul și-a sărbătorit aniversarea precedentă, Julia a spus că sunt „abia la început”, după 19 ani.

Actrița, dezvăluiri inedite despre copiii săi

Cuplul s-a căsătorit în 2002, iar pe parcursul celor 20 de ani de mariaj, cei doi au trei copii: o fată, Hazel, și un băiat, Phinnaeus, gemeni în vârstă de 17 ani, și un fiu, Henry, de 15 ani. Pe lângă faptul că ea și Danny își sărbătoresc cea de-a 20-a aniversare, este o perioadă foarte interesantă și pentru gemenii lor, care se pregătesc să înceapă facultatea. Julia s-a destăinuit în legătură cu mersul acestora la facultate într-un interviu acordat în luna aprilie revistei Extra.

„Este foarte emoționant și nu am fost suficient de norocoasă să am o experiență la facultate. Așa că să văd cum se întâmplă pentru ei este cu adevărat fascinant. Și da, sunt, sunt încântată pentru ei”, a spus actrița.

Citește și:
Heidi Klum și fiica ei, Leni, apariție spectaculoasă la premiera „Jurassic World: Dominion'

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people