IMAGINI RARE! Cum arată cei trei copii ai actriței Julia Roberts

Cei trei copii ai Juliei Roberts au ajuns la vârsta adolescenței.

IMAGINI RARE! Cum arată cei trei copii ai actriței Julia Roberts

Julia Roberts nu s-a numărat niciodată printre vedetele dornice să împărtășească detalii din viața sa privată pe rețelele de socializare. De-asta, pentru mulți, poate părea surprinzătoare informația că este mama a trei copii sau că acei copii au ajuns deja la vârsta adolescenței.

În 2004, ea și soțul ei, cameramanul Danny Moder, au avut gemeni: pe Hazel și Phinnaeus. În 2007, s-a născut și al treilea fiu al Juliei, Henry. Moder și Roberts au făcut cunoștință pe platoul de filmare al filmului The Mexican și s-au căsătorit în 2002. Cei doi sunt încă împreună, după aproape 20 de ani.

Roberts a spus în trecut că faima nu îi afectează așa mult viața de zi cu zi. „Cred că oamenii confundă ideea de a avea această slujbă fantastică cu a fi, într-un, fel o persoană fantastică,” a spus ea în 2017, în Harper’s Bazaar. „De exemplu: Cum ai putea să prepari micul dejun? Ei bine, foamea este un bun motivator!”

Într-un interviu din 2018 cu Oprah Winfrey, Roberts a spus că ea și soțul ei chiar nu se pot raporta la felul în care trăiesc adolescenții de astăzi. „Uneori copiii mei mă întreabă lucruri și le răspund doar: Voi spune nu, și o să mă documentez, pentru că nici nu știu despre ce vorbim.”

Roberts și-a făcut cont pe Instagram în 2018, la îndemnul copiilor ei, în parte pentru a înțelege mai bine lumea adolescenților. Dar, a povestit ea, a șocat-o agresivitatea comentariilor la o fotografie cu ea și nepoata ei, actrița Emma Roberts.

„Numărul de oameni care s-au simțit obligați să vorbească despre cât de teribil arătam în poză – că nu îmbătrânesc bine, că arăt ca un bărbat, de ce ar posta o poză de acest gen când arăt în halul ăsta! Și am fost uimită de modul în care m-a făcut să mă simt. Sunt o femeie de 50 de ani și știu cine sunt, și totuși m-am simțit rănită. Eram tristă că oamenii nu puteau vedea rostul ei, dulceața ei, bucuria absolut strălucitoare din acea fotografie. M-am gândit: Dacă aveam 15 ani?”

Poate și de-asta actrița împărtășește rareori pe Instagram fotografii cu copiii ei, momentele de familie, punctate de comentarii încărcate de afecțiune, regăsindu-se mai degrabă pe contul soțului ei.

Citește și:

Julia Roberts face declarații inedite despre filmul Pretty Woman

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people