De ce a revenit Paris Jackson in lumina reflectoarelor

Dupa o perioada in care s-a ascuns de tot ce insemna media, Paris Jackson e hotarata sa revina in lumina reflectoarelor si are si un scop precis.

De ce a revenit Paris Jackson in lumina reflectoarelor

Se pare ca Paris Jackson, fiica regretatului Michael Jackson, a revenit in forta in showbiz daca ne luam dupa ultimele sale aparitii la evenimentele mondene cum ar fi MTV Movie and TV Awards sau chiar la celebra Met Gala. Prezenta pe coperta revistei Teen Vogue, Paris a hotarat sa dezvaluie motivul pentru care a hotarat sa revina in lumina reflectoarelor.

„Nu aveam nicio motivatie sa fiu expusa public. Ma speria asta. Am vazut ce poate face expunerea oamenilor, si nu putini au fost afectati. Dar, dupa o lunga perioada in care m-am gandit la asta, am inceput sa vad impactul pe care deja il am asupra oamenilor, cum m-am nascut cu o influenta pe care nu vreau sa o pierd', a declarat ea.

Paris Jackson a vorbit despre influenta pe care o are asupra oamenilor declarand „exista atat de multi oameni care muncesc toata viata pentru o astfel de influenta si mie mi-a fost pur si simplu oferita. De ce sa nu o folosesc pentru ceva important? Vreau sa o folosesc pentru a face o schimbare'.

Fiica starului a amintit de situatia in care se afla Venezuela, unde oamenii sufera de lipsa de hrana, neliniste politica si violenta. Paris a dat si un sfat celor care vor sa ajute, spunand ca trebuie sa ne folosim vocile, sa fim educati si informati. „Schimbarea nu se poate face cu ignoranta. Daca ramanem tacuti, este mai usor ca ceilalti sa ne ignore. Trebuie sa impingem guvernul de la spate sa ne asculte. Cred ca acum social media este un loc bun sa incepem, sa lansam o miscare'.

Citeste si:
Fotografie inedita cu Lexi, fiica lui David Bowie si a modelului Iman

Text: Robert Moraru
Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people