Dana Nălbaru, laude la adresa fiului ei. Kadri face școala acasă: „A învățat singur”

Dana Nălbaru l-a lăudat pe fiul său Kadri, în vârstă de 6 ani, care face școala acasă.

Dana Nălbaru, laude la adresa fiului ei. Kadri face școala acasă: „A învățat singur”

Dana Nălbaru este o mamă cât se poate de mândră. Atunci când vine vorba despre familia ei, vedeta are numai cuvinte de laudă. Fiul său Kadri, în vârstă de 6 ani, face homeschooling, după ce părinții au decis să renunțe la sistemul educațional tradițional. Astfel, băiețelul este educat acasă și face față cu succes materiilor școlare.

Dana Nălbaru, mândră de fiul ei Kadri

Artista se mândrește de fiecare dată cu copilul ei și le-a dezvăluit fanilor metoda prin care acesta primește educație acasă. La doar 6 ani, Kadri a învățat matematică, geografie, istorie, chimie și engleză și este la un nivel mult mai avansat pentru vârsta lui. Ba mai mult, artista a dezvăluit că fiul ei a realizat performanța ca la vârsta de 3 ani să scrie alfabetul de mână, după un studiu de 2 ore.

„La 3 ani a învățat în două ore să scrie alfabetul cu litere de mână. La 6 ani citea deja o carte pe zi. Din aceea fără poze. După o săptămână cartea aceasta de gramatică e aproape gata. La matematică, fizică, chimie și biologie e deja avansat. Am început cu el geografia, puțină istorie și filosofie. Engleză a învățat singur. Încep să mă simt depașită. Nu mă dau mare, tot caut soluții să-l pot ajuta în nevoia lui de cunoaștere”, a scris pe Instagram Dana Nălbaru despre fiul ei.

Băiețelul face școala acasă

Dana Nălbaru și partenerul ei au decis să renunțe la sistemul educațional tradițional românesc deoarece acesta nu i-ar oferi băiețelului cunoștințele necesare pentru nivelul său și nu l-ar ajuta foarte mult. Astfel, ei au decis să îl treacă într-o manieră de homeschooling, iar lecțiile sunt adaptate nivelului său de înțelegere. Dana a menționat că fiului său nu îi place nici să stea printre foarte multe persoane, fiind deja un tânăr selectiv în privința prietenilor.

„Școala, așa cum e ea organizată, nu îl ajută, e prea avansat pentru vârsta pe care o are și nu îl primesc la clase mai mari, iar lui nu-i place să stea între mulți oameni. Nu e autist, e selectiv cu oamenii, un copil cu o capacitate de învățare absolut uriașă. Vorbesc cu el despre viață și Dumnezeu și mă rog să primesc înțelepciune pentru a-l ghida încotro-i este drumul. Dar, dincolo de mintea sclipitoare, cel mai important e că duhul lui e nepătat și sper să-i rămână mereu curat. Dacă va fi așa însă nu depinde doar de mine, eu fac tot ce și cât pot pentru el… Mă gândesc de multe ori că un copil cum e copilul meu ar putea schimba lumea într-una mai bună, dar cel mai mult îmi doresc pentru el să fie fericit”, a încheiat vedeta mesajul.

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur și-au unit destinele în 2005, iar împreună au 3 copii superbi. Sofia este fiica lor cea mare și a ajuns o adevărată domnișoară de 16 ani. India Roxana e fetița adoptată, în vârstă de 9 ani, iar Kadri este mezinul familiei, cu vârsta de 6 ani.

Citește și:
Ce ținute spectaculoase au purtat invitații la nunta cuplului Kourtney Kardashian & Travis Barker

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people