Cine ar fi vedetele care ar participa în noul sezon Survivor România

Noul sezon Survivor România este pe cale să revină pe micile ecrane, iar echipele se formează în această perioadă.

Cine ar fi vedetele care ar participa în noul sezon Survivor România

Noul sezon Survivor România este așteptat cu sufletul la gură de către fani. Emisiunea care se va difuza la PRO TV îi va pune pe concurenți la noi încercări grele, în probe contra cronometru până când cel mai bun supraviețuitor la câștiga.

Potrivit Fanatik.ro, câteva nume din showbiz-ul românesc ar fi fost alese pentru echipa Faimoșilor din noul sezon Survivor România. Astfel, în următorul sezon ar putea fi văzute personalități din lumea muzicii, sportului și filmului. Potrivit sursei menționate anterior, echipa de la PRO TV ar fi contactat și persoane cu povești de viață impresionante, dar și viitori concurenți care ar putea avea ceva de împărțit cu alții care au luat parte la filmările reality-show-ului.

Ce vedete ar participa în noul sezon Survivor România

Fanatik.ro a relatat că printre aceștia s-ar afla fiul lui Cătălin Zmărdăndescu, unul dintre concurenții controversați din sezonul trecut, care a fost implicată în conflicte serioase în timpul șederii sale în Republica Dominicană.

Fiul sportivului, Mihai Zmărăndescu, ar fi printre potențialii concurenți din echipa Faimoșilor în acest sezon, după ce anul trecut și-ar fi dorit să facă parte din concurs. Contactat de Fanatik, tânărul a declarat că nu poate oferi mai multe detalii momentan, până când nu se va face un anunț oficial.

„Nu pot să discut despre asta, nu s-a făcut niciun anunț oficial”, a spus Mihai Zmărăndescu.

La începutul lunii, prezentatorul TV Daniel Pavel a oferit mai multe detalii despre noul sezon Survivor România și la ce să se aștepte telespectatorii. Acesta a precizat că va fi un sezon memorabil, cu provocări mai intense și condiții dificile pentru concurenți. În ceea ce privește data când va fi difuzată emisiunea, Daniel Pavel a declarat că aceasta nu a fost stabilită concret, însă cel mai probabil emisiunea va reveni la PRO TV la începutul anului viitor.

„Anul trecut la Pro TV am promis un sezon memorabil. Anul ăsta, aș face așa un joc de cuvinte, va fi un show de ținut minte. De ținut minte. Pentru că oamenii, mai ales din ceea ce privește echipa războinicilor, avem inițiativa unui „La Măruță”. Avem Golden Ticket. Avem 8 finaliști acum, unul singur va fi parte din tribul războinicilor, restul de 11 sunt aleși în urma castingului. Un număr colosal, onorant de oameni este la casting. La fel și din partea faimoșilor. Deci, oamenii au văzut cu ce se mănâncă – e și aici o licență, cu ce nu se mănâncă la Survivor – au văzut, vor să fie parte din fenomen. Adică e un sezon de ținut minte, asta pot să spun. Mai multe o să aflăm la momentul potrivit”, a spus Daniel Pavel pentru VIVA!.

Citește și:
Pink i-a adus un omagiu emoționant regretatei actrițe Olivia Newton-John

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people