Ce s-a întâmplat cu Armie Hammer după scandalul sexual în care a fost implicat. Unde lucrează acum actorul

Armie Hammer a fost suprins într-un magazin de timeshare în Caraibe îmbrăcat într-o uniformă de angajat, petrecând mai multe ore pe zi și vorbind cu clienți.

Ce s-a întâmplat cu Armie Hammer după scandalul sexual în care a fost implicat. Unde lucrează acum actorul

Armie Hammer lucrează ca vânzător de proprietăți în regim timeshare în Caraibe, în ciuda faptului că a negat anterior afirmațiile potrivit cărora este interesat de o nouă carieră, relatează TMZ. Actorul, în vârstă de 35 de ani, a fost văzut luna trecută la biroul din stațiunea Morritt’s, purtând un tricou polo albastru și analizând prețurile pentru o unitate cu câțiva potențiali cumpărători.

Armie Hammer ar fi lăsat actoria pentru o nouă meserie

În timpul discuției, el le-ar fi oferit potențialilor cumpărători un timeshare pentru 2.020 de dolari pe săptămână sau, „doar aproximativ 21.000 de dolari pentru zece ani de vacanță”. Ieri au apărut fotografii ale lui Hammer, realizate pe 29 iunie, intrând în birou, cu un look bărbierit și o cămașă polo albastră cu pantaloni bleumarin asortați. Ținuta era asemănătoare cu cea pe care o purtau alți angajați ai hotelului, dar avocatul starului din „Rețeaua de socializare” a negat că acesta ar fi lucrat pentru unitate.

Între timp, TMZ a relatat ulterior că, potrivit unui rezident al timeshare-ului, actorul a stat în birou „mai multe ore pe zi” și „este adesea văzut ieșind afară pentru pauze de fumat”. Publicația a confirmat, de asemenea, că starul are un prieten care lucrează la hotel și, astfel, ar putea pur și simplu să-l ajute în timpul liber.

Actorul, implicat într-un scandal de proporții

Nu este clar dacă Armie a ales să părăsească definitiv Hollywood-ul și să se angajeze într-o nouă meserie în domeniul vânzărilor imobiliare sau dacă face cercetări pentru un rol înainte de o posibilă revenire în actorie. Cariera sa a avut de suferit în 2021 când au apărut zvonuri potrivit cărora împărtășea fantezii de viol și canibalism cu partenerele sale. De asemenea, el și soția sa, Elizabeth Chambers, au anunțat că se separă cu câteva luni înainte, după ce Hammer ar fi fost surprins înșelând-o a doua oară.

Armie s-a internat la dezintoxicare pentru tratarea problemelor legate de „droguri, alcool și sex” în mai 2021 și a ieșit din tratament în decembrie anul trecut.

Citește și:
Este oficial! PRO TV începe producția show-ului „Sunt celebru, scoate-mă de aici!'

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people