Armie Hammer este cercetat de poliția din LA în urma unor acuzații de viol

Armie Hammer este cercetat pentru agresiune sexuală, în urma unor acuzații de viol. Cazul a fost deschis pe data de 3 februarie anul acesta.

Armie Hammer este cercetat de poliția din LA în urma unor acuzații de viol

Armie Hammer este cercetat ca suspect într-un caz de agresiune sexuală, a confirmat poliția din Los Angeles. Actorul este subiectul unei investigații pornite de la acuzațiile de viol și abuz fizic făcute de o femeie. Investigația a fost demarată pe data de 3 februarie.

Actorul Armie Hammer este cercetat după o perioadă de speculații intense despre preferințele sale sexuale care ar înclina spre violență și chiar canibalism. O serie de capturi de ecran conținând mesaje bizare și amenințătoare din partea acestuia au fost făcute publice în ultimele luni de cele cărora le-au fost adresate. Chiar una dintre aceste femei, în vârstă de 24 de ani, cunoscută sub numele de Effie, care a făcut anonim primele acuzații în mediul online la adresa starului din Call Me By Your Name, este cea care îl acuză, acum și oficial, de agresiune sexuală într-un incident care ar fi durat 4 ore și s-ar fi petrecut în 2017.

Armie Hammer este cercetat acum, dar actorul în vârstă de 34 a negat deja acuzațiile. Effie îl acuză, totodată, și de abuz „mental, emoțional și sexual” pe parcursul a patru ani în care au avut o relație. Armie Hammer era căsătorit cu Elizabeth Chambers pe parcursul întregii relații. Cei doi, care au format un cuplu timp de 13 ani și au doi copii, au anunțat că s-au despărțit anul trecut.

„Pe 24 aprilie 2014 Armie Hammer m-a violat într-un mod violent, pe parcursul a patru ore, în Los Angeles, timp în care m-a izbit în mod repetat cu capul de perete, producându-mi vânătăi pe față. A comis și alte acte de violență asupra mea, la care nu am consimțit. De exemplu, mi-a lovit picioarele astfel încât m-au durut la fiecare pas timp de o săptămână. De-a lungul acelor patru ore, am încercat să fug dar nu m-a lăsat. Am crezut că o să mă omoare. Apoi a plecat fără nici o grijă pentru starea mea. (…) De-a lungul acestui atac și de la el, am trăit cu frică de el și pentru o lungă perioadă am încercat să îi scuz acțiunile ca pe o formă ciudată de iubire. Acum, că nu mai are putere asupra mea, am înțeles că imensa putere mentală pe care a avut-o a fost dăunătoare din multe puncte de vedere.”

CONȚINUT VIDEO ELLE

Armie Hammer este cercetat oficial după ce acuzațiile apărute inițial în mediul online au condus la îndepărtarea lui din câteva proiecte. Hammer a fost părăsit de agenția care îl reprezenta, WME.

Citește și:
Maddox Jolie-Pitt a depus mărturie împotriva lui Brad Pitt în procesul cu Angelina Jolie

Foto: arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video