Care este, de fapt, numele real al Alexandrei Duli! Concurenta de la Survivor a mai participat la o emisiune TV

Alexandra „Duli”, concurenta de la Survivor România, a mai participat anterior la o emisiune TV, unde a fost cunoscută sub un alt nume.

Care este, de fapt, numele real al Alexandrei Duli! Concurenta de la Survivor a mai participat la o emisiune TV

Alexandra Duli este printre cele mai puternice concurente de la Survivor România, care de la începutul competiției se luptă pentru premiul cel mare. Frumoasa blondină din echipa Războinicilor a atras atenția telespectatorilor și prin carisma și firea sa veselă, însă puțini știu care este numele său real, „Duli” fiind doar o poreclă.

Care este numele real al Alexandrei Duli, fosta concurentă de la „Burlacul”

Concurenta de la Survivor nu este la prima ei experiență în televiziune. Aceasta a participat anterior la emisiunea „Burlacul„, difuzată la Antena 1. Acolo, blondina a fost prezentată după numele său real Alexandra Mucea. Pe de altă parte, în competiția din Dominicană, aceasta a ales să fie strigată drept Alexandra „Duli”, așa cum apare și pe rețelele de socializare.

Blondina a încercat la „Burlacul” să îi câștige inima lui Andi Constantin, fosta ispită de la „Insula Iubirii”. Îndrăzneață și cu competiția în sânge, „Războinica” s-a luptat pentru să îl cucerească pe burlac și a ajuns printre ultimele concurente, aproape de finală. Deși nu a câștigat, Alexandra își înceracă acum norocul la Survivor.

Concurenta de la Survivor, surprinsă în tandrețuri cu unul dintre colegi?

Dincolo de jocurile dificile de pe traseu și efortul constant, concurenta de la Survivor a fost prinsă într-o ipostază inedită cu unul dintre colegii săi. Zvonurile au început să circule după ce Războinicii au fost văzuți în tandrețuri. Ba mai mult, Alexandra a fost cea care a dezvăluit că între ea și Alex ar fi ceva mai mult decât „spirit de echipă”.

„Ultimele nopţi… mi-am găsit şi eu o pernă mai comodă decât rucsacul. Nu… îl am pe Alex lângă mine şi o am şi pe Elena să nu uităm… Dar… Nu ştiu… Eu cu Alex ne-am găsit unul lângă altul şi dormim destul de bine.”, declara Alexandra Duli pe atunci.

Pe de altă parte, concurenții din Republica Dominicană au avut parte de o petrecere surpriză, unde ambele echipe s-au distrat împreună. Alexandra Duli a fost surprinsă dansând alături de TJ Miles, iar Laura Giurcanu a susținut că între cei doi au existat scântei.

Citește și:
Care sunt vedetele care vor participa în cel de-al 17-lea sezon Te cunosc de undeva!

FOTO:

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people