Cabral, dezvăluiri despre relația cu fiica sa cea mare, Inoke: „Descoperă viața”

Cabral a dezvăluit detalii despre relația cu fiica sa cea mare, Inoke, demonstrând cât este de mândru de tânăra de 20 de ani.

Cabral, dezvăluiri despre relația cu fiica sa cea mare, Inoke: "Descoperă viața"

Cabral se află în Republica Dominicană, fiind gazda emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” alături de Adela Popescu. Cei doi sunt de ceva timp alături de concurenți și au povestit despre cum au reușit să se adapteze într-un loc complet nou și diferit.

Cabral, dezvăluiri despre fiica sa cea mare, Inoke

Într-un interviu pentru Libertatea, Cabral Ibacka a dezvăluit că experiența de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” este una dificilă, fiind departe de casă și adaptându-se noilor condiții. Cu toate acestea, prezentatorul TV a petrecut primele săptămâni cu familia sa în Republica Dominicană, fiind alături de el soția lui, Andreea Ibacka, și cei doi copii pe care îi au împreună.

„A fost OK. Greuț, după cum spuneam, din cauza căldurii și umezelii. A fost ceva stres și din cauza insectelor de tot felul, mai ales țânțari și miriapode… dintre care unele veninoase. Prin zona pe unde suntem există inclusiv șerpi… Dar pe lângă treaba asta au fost bine cu toții, s-au simțit bine, au apucat să se bucure și de nisip, și de apă, au și vizitat obiectivele din zonă… a fost o decizie bună să venim toți, chiar dacă n-am fost acasă… am fost împreună”, a spus Cabral.

În ceea ce privește relația cu fiica sa mai mare, Inoke, pe care o are din căsnicia cu Luana Mitran, Cabral a spus că este foarte mândru de tânăra de 20 de ani. Prezentatorul TV a dezvăluit că aceasta s-a angajat și începe să își însușească responsabilitățile de adult. De asemenea, Cabral a precizat cât de bine se înțeleg copiii săi, iar fiica cea mică a prezentatorului TV adoră să petreacă timpul cu sora ei mai mare.

„Ino e bine, tocmai a făcut 20 de ani. Are un loc de muncă simpatic și descoperă viața cu ochii unui proaspăt adult. Cu pitica se înțelege incredibil de bine, Namiko e topită după ea. Și invers, desigur.”

Citește și:
Controversă în familia regală a Danemarcei! Cum justifică Regina Margrethe decizia de a retrage titlurile princiale a patru dintre nepoții săi

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people