Alex Dima a devenit tată. Primele declarații ale prezentatorului TV: „O minune de copil”

Alex Dima a devenit tată și a postat prima imagine cu fiul său. Ce declarații a făcut prezentatorul TV?

Alex Dima a devenit tată. Primele declarații ale prezentatorului TV: "O minune de copil"

Alex Dima este în culmea fericirii! Prezentatorul de laPRO TVa devenit tată și a împărtășit cu fanii de pe rețelele de socializare prima imagine cu fiul său. Acesta a postat și un mesaj emoționant care să marcheze fericitul eveniment.

Alex Dima a devenit tată de băiat

Prezentatorulemisiunii „România, te iubesc” de la PRO TV a devenit tată pentru a doua oară. Alex Dima a ținut să împărtășească marea veste cu fanii de pe rețelele de socializare și a postat o fotografie adorabilă cu băiețelul lui. În mesajul postat de acesta, iese la iveală multitudinea de emoții prin care a trecut alături de familia lui.

„O minune de copil a venit pe lume! Sunt și tată de băiat! Familia noastră trăiește valuri de sentimente, am râs, am plâns, râdem, ne bucurăm din plin de aceste momente minunate, de acest dar care ne zâmbește și gungurește. Dacă vă aruncați o privire spre cer, prin al 9-lea o să ne zăriți și pe noi cum îl adulmecăm pe micul prunc pe toate părțile. Ne-a arătat și că poate să țipe din toți rărunchii. Urmează acum nopțile nedormite (sper să demonteze acest mit), scutece, muzica din jucării și toată aventura. Aștept cu nerăbdare!”, a transmis Alex Dima pe Instagram.

Cum s-au cunoscut prezentatorul TV și partenera lui

Au trecut 13 ani de cândjurnalistulAlex Dima a trecut prin tragedia vieții lui, după ce și-a pierdut soția. S-a căsătorit în 2006 cu Roxana, ceremonia fiind una spontană, ce a avut loc pe acoperișul unui bloc. În 2008, cei doi au devenit părinții unei fete, pe nume Sara, însă în 2009, tânăra soție a lui Alex Dima a murit decancer.Prezentatorul TV și-a refăcut viața și a vorbit despre cum s-a cunoscut cu actuala lui parteneră, Georgiana. Cei doi au o relație de aproximativ 6 ani.

Alex Dima a povestit în cadrul podcastului lui Cătălin Măruță primul moment când a întâlnit-o pe partenera lui de viață, care recent l-a făcut tată de băiat. Potrivit declarațiilor sale, el și Georgiana s-au văzut prima dată într-un aeroport, însă nu atunci a început povestea lor de dragoste.

„Sunt de aproape 6 ani cu Georgiana. Nu am cunoscut-o în aeroport, am văzut-o în aeroport. Eram la un eveniment la Timișoara și ea tot așa, cu treabă pe acolo și când am ajuns la aeroport am sesizat-o. Am văzut la check-in, m-am tot uitat după ea. Cred că și ea pe mine. Am avut un contact, iar când am ajuns la filtru, aproape de poartă, de fapt acolo s-a întâmplat, cumva a fost obraznică și s-a băgat în fața mea. Ochii și tupeul m-au atras foarte mult la ea. Nu am vorbit în avion, nu aveam voie (râde). Și după o lună sau chiar mai bine am fost chemat, ea lucra într-o bancă. Și am fost chemat să vorbesc acolo despre copiii din Magic Camp. Nu a fost mâna ei, acolo ne-am găsit. Și am intrat în vorbă. Prima oară ne-am întâlnit în mall-ul din Băneasa, a fost chiar în seara cu incendiul de la Colectiv”, a povestit Alex Dima în podcast-ul lui Cătălin Măruță.

Citește și:
Surpriza majoră pe care Cătălin Măruță i-a pregătit-o, în direct, Iuliei Vântur: „Este cel mai frumos cadou'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people