Speak vorbește despre noul sezon „Chefi la cuțite” și rolul de coprezentator al emisiunii

Sezonul cu numărul 9 al emisiunii "Chefi la cuțite" a început deja, iar coprezentatorul show-ului, Speak, a dezvăluit câteva detalii din culise.

Speak vorbește despre noul sezon "Chefi la cuțite" și rolul de coprezentator al emisiunii

Noul sezon al emisiunii „Chefi la cuțite” a început duminică, 28 februarie. După cum știm deja, sezonul cu numărul 9 al celui mai apreciat și vizionat show TV are parte de o serie de schimbări importante, cum ar fi că Speak se alătură celor trei chefi, Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, dar și Ginei Pistol, având astfel rolul de coprezentator.

Într-un interviu acordat revistei Viva!, Speak a vorbit despre acest nou rol și a dezvăluit și câteva detalii din spatele cunoscutului show TV. „Am cunoscut mulți oameni cu experiențe de viață impresionante, am gustat mâncăruri de care nici nu știam că există, ba chiar am încercat și eu să învăț să gătesc; fără succes, dar intenția a contat!”

Cu această ocazie, Speak a vorbit și despre Gina Pistol, în special despre cum se înțeleg cei doi, având în vedere că nu este primul show TV în care sunt implicați. Speak a participat alături de partenera sa, Ștefania, în sezonul cu numărul 3 al emisiunii „Asia Express” difuzată de Antena 1 și prezentată de Gina Pistol. „Cu Gina m-am înțeles întotdeauna foarte bine, indiferent de rolul ei în emisiunile din care am făcut parte. La Chefi la Cuțite e diferit pentru că suntem colegi. Eu o ajut pe ea în ultimele luni de sarcină, deci acum trebuie să facem echipă, spre deosebire de Asia Express unde ea ne coordona pe noi și unde erau momente în care ne bucuram din suflet să o vedem și momente în care nu eram așa fericiți când ajungeam la ea”, a adăugat Speak pentru sursa citată anterior.

Pe lângă rolul de coprezentator, Speak devine și personajul care satisface toate curiozitățile celor de acasă. „Pregătesc un proiect online, o serie de episoade în care să îi aduc pe telespectatori sau pe curioși cu mine în culise. Vreau să le arăt ce se întâmplă pe platoul de filmare, ce fac chefii în pauze, cum se desfășoară producția, ce provocări le-am mai pregătit celor trei, să povestim mai mult cu personaje speciale care au decis să vină la emisiune etc., pentru că o zi de filmare e plină de tot felul de întâmplări”, a declarat în trecut Speak.

Citește și:
O imagine cu Smiley și Gina Pistol i-a emoționat pe fanii vedetelor

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people