Soția lui Cristian Sabbagh a cerut ordin de protecție. Reacția prezentatorului TV

Soția lui Cristian Sabbagh merge astăzi în fața tribunalului pentru a cere ordin de protecție împotriva partenerului său. Ce a declarat acesta după aflarea știrii?

Soția lui Cristian Sabbagh a cerut ordin de protecție. Reacția prezentatorului TV

Soția lui Cristian Sabbagh a cerut emiterea unui ordin de protecție împotriva partenerului său de viață, înregistrând cererea la Judecătoria Sectorului 4 în urmă cu trei zile, așa cum a reieșit de pe portalul instanțelor de judecată. Femeia nu a detaliat motivele pentru care a făcut asta, dar conform legii un astfel de document se eliberează atunci când o persoană consideră că se află în pericol – adică atunci când se află într-o situație în care se teme pentru viața, integritatea fizică sau psihică sau libertatea sa, din cauza acțiunilor violente ale unui apropiat.

Iulia, soția lui Cristian Sabbagh, are 39 de ani și l-a cunoscut pe partenerul său în 2013, la Istanbul, amândoi fiind implicați la acea vreme în alte relații, relatează presa. Câteva luni mai târziu, prezentatorul a încheiat prin divorț cea de-a doua căsătorie a sa și și-a asumat public relația cu Iulia Sabbagh.

După aflarea știrii că soția lui Cristian Sabbagh a cerut ordin de protecție, prezentatorul Kanal D a făcut o serie de declarații pentru publicația Fanatik. Acesta susține că întreaga situație este „o glumă, totul este o simplă glumă. E o glumă legală, totul a pornit dintr-o prostie”, deși Poliția a ajuns noaptea la locuința celor doi, care au dat declarații la secție.

Momentan se pare că soția lui Cristian Sabbagh ar fi primit un ordin temporar, alte măsuri urmând să fie luate după înfățișarea de la tribunal. Prezentatorul a explicat pentru presă situația. „Ea era nervoasă pentru că tot primesc tot felul de mesaje pe Facebook de la admiratori/admiratoare. Mi-a cerut telefonul, eu nu am vrut să îl dau. Mi-a zis că dacă nu i-l dau sună la Poliție, eu i-am zis să o facă. A venit Poliția, ne-am dus la secție. Ea nu a știut, e ca în filmele cu Stan și Bran. Revenind… Am ajuns la Poliție, ea într-o cameră, eu în cealaltă, caz de violență domestică”. De asemenea, Cristian Sabbagh susține că soția lui este geloasă și că i-ar mai fi spart, în trecut, un telefon din același motiv. Acesta a specificat și că locuiește în prezent la Vălenii de Munte, astfel încât să nu încalce ordinul temporar, dar că s-a împăcat cu soția și că vor merge împreună la tribunal.

„A vrut să își retragă declarația, dar dosarul își urmează cursul, a plecat de la Poliție la Parchet, de la Parchet la instanță. Oricum ne împăcăm, dar dintr-o glumă tâmpită, dintr-un puseu, dintr-o ambiție se ajunge la o nenorocire. I-am și spus ‘Băi, Iulia, mi-ai făcut un cadou de nu ai idee. M-ai făcut de râsul lumii, oamenii o să creadă că sunt un bătăuș’. Dar asta e… O să îi fac cadou toate articolele, i le pun frumos, în ramă… Și îi duc și un buchet de flori, bine-nțeles… Oricum, a iertat-o, este diamantul meu ea. Și copiii, normal”, a mai declarat Christian Sabbagh.

Citește și:
Anca Țurcașiu s-a accidentat și a dezvăluit fanilor momentele prin care a trecut

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people