Pepe face primele declarații după ce Raluca a cerut un ordin de protecție împotriva lui

După ce a fost acuzat că a avut un comportament violent față de soția sa, Pepe a avut prima reacție cu privire la aceste informații apărute în presă.

Pepe face primele declarații după ce Raluca a cerut un ordin de protecție împotriva lui

Recent, Raluca, soția lui Pepe, a cerut un ordin de protecție și a depus și o plângere pntru loviri și alte violențe împotriva artistului, după ce acesta ar fi fost agresiv față de ea.

După acuzațiile care i s-au adus, Pepe a făcut primele declarații, mărturisind că vor discuta în instanță și că nu a fost violent față de soția lui. „Vom discuta în instanță, vom discuta pe probe, pe dovezi… Atât pot să spun, că voi face declarații în momentul în care va exista o sentință dată de instanță, în baza unor dovezi, nu în baza unor povești. În rest, nu am ce să comentez, dar nici nu poate fi vorba de violență, a declarat Pepe pentru WOWbiz.ro.

Incidentul conform căruia Pepe ar fi fost agresiv față de Raluca ar fi avut loc joi, 19 noiembrie 2020. Cei doi s-ar fi întâlnit în parcarea stadionului Dinamo, acolo unde fiicele lor desfășoară cursuri de tenis, iar în urma unei discuții aprinse, Pepe a avut un comportament violent. „Episodul de violență s-a petrecut în parcarea stadionului Dinamo, pe 19 noiembrie, în jurul orei 17.00. Femeia a fost lovită în zona feței și s-a dus direct la poliție, la secția 7, unde a făcut plângere. S-a emis un ordin de protecție provizoriu, care are valabilitate 5 zile. Asta înseamnă că agresorul nu mai are voie să se apropie la mai puțin de 100 de metri de victimă, în locurile pe care aceasta le frecventează. Dupa cele 5 zile, ordinul de protecție se poate prelungi în instanță, pâna la 6 luni”, au declarat surse din Poliție pentru Click!.

După o căsnicie care a durat opt ani, Pepe și Raluca divorțează. Anunțul a fost făcut de către artist, printr-un video publicat pe contul oficial de YouTube la sfârșitul lunii noiembrie. Cea care a decis să pună punct căsniciei a fost Raluca. „Vreau să fac un anunț extrem de important pentru mine și cred că și pentru voi. E trist, dar e adevărat. Eu alături de Raluca nu vom mai parcurge același drum, mai exact vom divorța în curând. Este o decizie asumată, mai exact nu am avut încotro. A hotărât să pună punct relației”, declara Pepe.

La vremea respectivă, Pepe spunea că divorțul este unul de comun acord și că vor merge la notar pentru că nu există un proces sau litigii. Artistul a adăugat atunci că din punctul lui de vedere, „nu există un motiv major” de separare. Pepe și Raluca au împreună două fetițe: Maria și Rosa Alexandra.

Citește și:
Florin Ristei, în ipostaze romantice alături de iubita lui, Naomi

Foto: Instagram Pepe

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people