Sophie Turner și Joe Jonas, primele imagini de la nunta din Franța

Sophie Turner și Joe Jonas au sărbătorit doi ani de când au devenit soț și soție.

În urmă cu doi ani, Sophie Turner s-a căsătorit cu Joe Jonas pentru a doua oară, la Le Château de Tourreau în Franța.  Evenimentul a fost unul extrem de discret, cei doi împărtășind de-abia acum primele fotografii de la nunta din Franța. Cu ocazia celebrării a doi ani de la căsătorie, actrița din Game of Thrones a postat pe contul său de Instagram mai multe imagini din ziua fericitului eveniment.

„Adică… la naiba, au trecut 2 ani.”, a scris Sophie în descrierea fotografiilor realizate de Corbin Gurkin.

În prima imagine îi putem vedea pe cei doi ținându-se de mână și părând extrem de fericiți în timp ce se plimbau prin curtea castelului Le Château de Tourreau. Sophie poartă un corset și o fustă dreapta, iar Joe un costum în dungi. Cea de-a doua fotografie este extrem de emoționantă și ne prezintă primul dans al tinerilor căsătoriți. Iar în cea de-a treia, o putem vedea pe actrița alături de domnișoarele sale de onoare în pijamele asemănătoare.

Și Joe Jonas a postat pe contul său de Instagram mai multe fotografii din ziua nunții, majoritatea fiind momente surprinse pe ringul de dans. Cei mai buni doi ani din viața mea. Te iubesc @sophiet.”, a scris cântărețul.

Potrivit E!, spațiul în care s-a desfășurat ceremonia a fost decorat cu flori albe și lumânări din sticlă. „Sophie a băut șampanie cu prietenele ei, în timp ce Joe a dat câteva shot-uri cu cavalerii de onoare pentru a-și stăpâni emoțiile”, a declarat o sursă în legătură cu orele dinainte de desfășurarea ceremoniei. „Joe și Sophie au lăcrimat în timpul jurămintelor, în aplauzele invitaților. A fost o ceremonie foarte emoționantă”, a continuat sursa.

Cei doi artiști și-au dorit foarte mult ca evenimentul să fie unul cât mai discret și să nu ajungă în atenția presei. Însă, planul le-a fost dat peste cap de DJ-ul Diplo, care a transmis live ceremonia din Las Vegas.

„Căsătoria e un lucru privat între doi oameni și cred că așa ar trebui să fie mereu. Nu e despre rochie, nu e despre mâncare. E despre a deveni soț și soție și despre a fi dedicat unul celuilalt pentru totdeauna”, a declarat Sophie Turner pentru Porter.

Citește și:
Sophie Turner nu era o fană a trupei Jonas Brothers înainte să îl întâlnească pe Joe Jonas

Foto: Arhiva ELLE, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people