Sophie Turner s-a confruntat cu stări de depresie după ce Game of Thrones a atras numeroase critici

Sophie Turner a discutat recent despre provocările pe care le-a întâmpinat în drumul către faimă.

Sophie Turner s-a confruntat cu stări de depresie după ce Game of Thrones a atras numeroase critici

Fanii au cunoscut-o pentru prima dată pe Sophie Turner în rolul micuței Sansa Stark, în anul 2011, când „Game of Thrones” a debutat pe ecrane. Pentru Sophie, popularitatea a venit cu un preț, într-o perioadă în care nu îi era clar cum ar trebui să-și gestioneze sentimentele. Într-un interviu cu Dr. Philon, actrița a dezvăluit că aluziile negative despre personajul său în social media au dus la un declin în sănătatea sa mentală. „Le credeam. Îmi spuneam: „Da, sunt grasă. Nu sunt o actriță bună.” Le credeam. Mergeam în departamentul de costume pentru a-mi strânge și mai tare corsetul”, a povestit Sophie.

Până la urmă, aceste sentimente de nesiguranță au dus la simptome de depresie, precum dorința de a se izola sau lipsa motivației de a merge mai departe, lucruri care s-au întâmplat „dintr-o dată”. Se pare că nevoia de izolare s-ar fi înrăutățit deoarece a ales cariera în locul universității, precum restul prietenilor ei, explicând: „Nu aveam motivație să fac nimic, nici măcar să ies afară. Chiar și cu cei mai buni prieteni ai mei, nu voiam să-i văd. Plângeam chiar și când mă îmbrăcam, gândindu-mă: „Nu pot să fac asta. Nu pot merge afară.”

Se pare că aceste probleme persistă chiar și în prezent. „Sufăr de depresie deja de cinci sau șase ani. Cea mai mare provocare pentru mine este să mă ridic din pat și să ies din casă. Cea mai mare provocare este să înveți cum să te iubești pe tine însăți”, a continuat actrița.

Deși problemele cu care s-a confruntat de-a lungul timpului au fost severe încă de la 17 ani, Sophie spune că nu este capabilă să-și facă rău singură. „Este ciudat. Spun că nu am fost foarte depresivă când eram mai tânără, dar obișnuiam să mă gândesc la sinucidere foarte mult. Nu știu de ce. Poate este doar o fascinație ciudată pe care obișnuiam să o am, dar da, obișnuiam să mă gândesc la acest lucru. Nu cred că aș fi mers vreodată până la capăt, totuși. Nu știu.”

Sophie Turner a apelat la ajutorul specialiștilor, care o ajută să fie împăcată cu propria persoană și să depășească momentele dificile. De asemenea, Sophie a afirmat că va lua o pauză de la actorie, acum că ultimul sezon din „Game of Thrones” ajunge la final.

Citește și:
Kim Kardashian neagă conflictul cu Naomi Campbell

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people