Sophie Turner a născut purtând mască de protecție

Actrița Sophie Turner a mărturisit că a născut purtând mască de protecție, cu patru luni în urmă. Aceasta îi ironiza pe cei care refuză să poarte mască atunci când ies în public.

Sophie Turner a născut purtând mască de protecție

Actrița Sophie Turner a mărturisit că a născut purtând mască, într-o postare pe Instagram menită să le arate celor care refuză să se protejeze și să îi protejeze, în același timp, și pe cei din jur, că nu au nici o scuză să nu recurgă la cea mai simplă măsură de protecție.

În mod normal Turner își ține viața privată departe de ochii publicului, dar a făcut, în cele din urmă, un mic comentariu despre felul în care a reușit să nască în mijlocul unei pandemii. Actrița din Game of Thrones a născut o fetiță, Willa, cu patru luni în urmă. Pe un story de pe contul său de Instagram, aceasta a făcut confesiunea că a născut purtând mască de protecție.

„Dacă eu pot să nasc purtând mască, atunci și voi puteți să purtați o mască atunci când mergeți la Walmart (lanț de supermarket-uri foarte popular în Statele Unite, n.red.)”, a spus actrița.

Dincolo de mesajul ei ironic, dar care arată totuși că responsabilitatea față de sănătatea celorlalți e luată în serios chiar și în momente complicate, precum aducerea pe lume a unui copil, Sophie Turner și partenerul ei, Joe Jonas, au fost văzuți în câteva rânduri pe stradă de la nașterea fiicei lor, purtând, de fiecare dată, măști de protecție.

Mesajul că Turner a născut purtând mască vine și pe fondul comentariilor publice ale actriței, care și-a încurajat fanii să se protejeze pe durata pandemiei. Ea și partenerul ei s-au fotografiat, în luna august, purtând măști și tricouri asortate. Actrița în vârstă de 24 de ani care a devenit celebră în toată lumea pentru interpretarea rolului Sansa Stark este căsătorită de anul trecut cu Joe Jonas, muzicianul împreună cu care are o relație de mai mult timp.

Citește și:
Ricky Martin a făcut publică o imagine adorabilă cu fiul lui, Renn

Foto: arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people