Sophie Turner a dezvăluit fotografii inedite din timpul sarcinii

Sophie Turner și soțul ei, Joe Jonas, au devenit părinți în urmă cu două luni, iar actrița a dezvăluit o serie de fotografii din timpul sarcinii.

Sophie Turner a dezvăluit fotografii inedite din timpul sarcinii

Sophie Turner a fost destul de discretă cu privire la sarcina ei. În luna iulie, ea a născut o fetiță, pe nume Willa, devenind astfel pentru prima dată mamă. 

Recent, actrița din Game of Thrones a dezvăluit pe contul ei de Instagram câteva fotografii din perioada când era însărcinată. În imagini, se vede cum Sophie Turner, în vârstă de 24 de ani, se relaxează la piscină. Într-o imagine, Joe Jonas, soțul actriței, îi pune mâna pe burtică.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

🤰 💕 ☀️

O postare distribuită de Sophie Turner (@sophiet) pe


 

Vezi această postare pe Instagram

 

🤰 💕 ☀️

O postare distribuită de Sophie Turner (@sophiet) pe

 

Vezi această postare pe Instagram

 

🤰 💕 ☀️

O postare distribuită de Sophie Turner (@sophiet) pe

Pe 22 iulie, Sophie Turner și Joe Jonas au devenit părinții unei fetițe pe nume Willa. La vremea respectivă, o sursă a confirmat pentru Entertainment Tonight faptul că Sophie a născut într-un spital din Los Angeles. „Joe și Sophie sunt în culmea fericirii. Cei doi au nevoie de timp pentru a se bucura de acest moment special și au împărtășit vestea cu familia și prietenii. Având în vedere contextul pandemiei, Joe și Sophie au fost foarte precauți în privința celor din jur și fetiței lor.” De asemenea, și reprezentanții celor doi au transmis atunci un comunicat. „Sophie Turner și Joe Jonas sunt încântați să anunțe nașterea copilului lor.”

Sophie Turner și Joe Jonas s-au logodit în octombrie 2017, după un an de relație. Atunci Sophie a declarat că încă este șocată că a făcut acest pas, dar se bucură că a găsit persoana potrivită pentru ea. Cu toate acestea, ea a declarat atunci că nu crede că a fi căsătorit este cel mai bun lucru care i se poate întâmpla, explicând că pentru ea este importantă și cariera.

Sophie Turner și Joe Jonas s-au căsătorit în mai 2019 în cadrul unei ceremonii surpriză care a avut loc la Las Vegas, imediat după participarea la Billboard Music Awards. Cel care a oficiat ceremonia era costumat în Elvis Presley, iar cei care au cântat au fost Dan + Shay.

Citește și:
Rooney Mara și Joaquin Phoenix au devenit părinți

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people