Sophie Perry, fiica lui Luke Perry, are un mesaj puternic la adresa celor care i-au criticat comportamentul

Sophie Perry, fiica lui Luke Perry, răspunde celor care i-au criticat comportamentul, acuzând-o că nu ține doliu așa cum ar trebui.

Sophie Perry, fiica lui Luke Perry, are un mesaj puternic la adresa celor care i-au criticat comportamentul

A trecut o săptămână de la moartea cunoscutului actor și, dincolo de mesajele de susținere primite de familia sa, Sophie Perry, fiica lui Luke Perry, a primit și comentarii în care este criticată pentru comportamentul său, mulți spunându-i că nu este adecvat pentru o perioadă de doliu.

Într-o postare pe social media, Sophie a dezvăluit că au existat oameni care i-au criticat limbajul, felul de a îmbrăca și chiar modul în care ține doliu.

„De la moartea tatălui meu am primit foarte multă atenție în mediul online. Și, cea mai mare parte a fost una pozitivă, însă desigur, nu toți oamenii pot fi amabili. Sunt aici să spun că nu am cerut pentru această atenție, nu am vrut să fiu în lumina reflectoarelor în mediul virtual și, deși nu vreau să jignesc pe nimeni, nici nu voi satfisface nevoile și credințele altora. Am 18 ani. Înjur ca un marinar și câteodată mă îmbrac ca o prostituată. Și susțin cauze și poate voi nu o faceți. Și, cel mai important, voi râde și voi zâmbi și voi trăi o viață normală”, a scris tânăra.

Sophie a continuat, explicând că deși este tristă, nu va permite ca pierderea tatălui ei să o împiedice să își trăiască viața: „Da, sunt rănită și tristă și plâng și schimbată de ceea ce i s-a întâmplat tatălui meu. Este cel mai dificil lucru care mi s-a întâmplat. Și sunt distrusă. Însă nu voi sta în camera mea și nu voi plânge toată ziua până când internetul decide că este în regulă pentru mine să mă comport diferit. Și, dacă îl cunoșteați pe tatăl meu, știați că el n-ar vrea ca eu să fac asta. Așa că nici voi nu ar trebui să o faceți. Așadar, celor care mă critică pentru limbajul meu și pentru ține și, cel mai dezgustător, pentru procesul meu de doliu, le spun să facă tuturor o favoare și să apese unfollow. Este o pierdere de timp pentru toată lumea.”

 

View this post on Instagram

 

Since my dad died I have received a lot of attention online. And most of it has been positive but of course, some people just cant be nice. And Im here to say that I did not ask for this attention, I did not ask to be thrown into some virtual spotlight, and while I dont mean to offend anybody, Im also not going to cater to any one elses needs and beliefs. Im 18. I swear like a sailor and sometimes I dress like a hooker. And I support causes and you may not. And most importantly. I am going to laugh and smile and live my normal life. YES I am hurt and sad and crying and beside myself with what happened to my dad. Its the worst thing to ever happen in my life. And I am torn the fuck up over it. But Im not going to sit in my room and cry day in and day out until the internet has deemed it appropriate for me to do otherwise. And if you knew my dad you would know he wouldnt want me to. So you shouldnt either. So to those of you shaming me for my language and my wardrobe and most disgustingly, my grieving process, do us both the favor and just unfollow. Its a waste of both of your time.

A post shared by Sophie Perry (@lemonperry) on

Luke Perry, cunoscut mai ales pentru rolurile sale din „Beverly Hills, 90210” și „Riverdale”, a murit pe 4 martie, după ce pe 27 februarie a suferit un accident vascular cerebral. În această perioadă, potrivit People, el nu și-a recăpătat cunoștința.

Atât fiica lui, Sophie, cât și fiul, Jack, au transmis mesaje pe social media după moartea tatălui lor.

„S-au întâmplat foarte multe lucruri în ultima săptămână. Totul se întâmplă atât de repede. M-am întors din Malawi la timp pentru a fi aici cu familia mea, iar în ultimele 24 de ore am primit foarte multă dragoste și sprijin. Nu pot răspunde individual sutelor de mesaje, însă le văd și vă apreciez pentru că mi-ați trimis pozitivism atât mie, cât și familiei mele. Nu sunt sigură ce să spun sau ce să fac în această situație, nimeni nu ne învață cum să reacționăm în astfel de situații, mai ales când totul se întâmplă în public', a scris Sophie.

„A fost o mulțime de lucruri pentru o mulțime de oameni. Pentru mine, el a fost mereu Tata.
M-a iubit și m-a susținut în orice, și m-a inspirat să fiu cea mai bună variantă a mea.

Am învățat foarte multe de la tine și inima mea este frântă gândindu-mă la toate lucrurile pentru care nu vei mai fi aici.
Îmi lipsești în fiecare zi în care pășesc pe acest pământ.
Voi face tot ce pot pentru a-ți duce mai departe moștenirea și a te face mândru.
Te iubesc tată,' a scris Jack.

Citește și:
Wendy Madison Bauer, logodnica lui Luke Perry, vorbește pentru prima dată despre moartea actorului

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people