Sofia Vergara spune că, deși este una dintre cele mai bine plătite actrițe TV, drumul nu a fost deloc ușor

Sofia Vergara a vorbit într-un interviu pentru revista Health despre drumul pe care l-a parcurs pentru a ajunge în topul celor mai bine plătite actrițe de televiziune, descriind realizarea „foarte profitabilă” (potrivit Forbes, actrița a câștigat, în anul 2017, 41.4 milioane de dolari).

Sofia Vergara spune că, deși este una dintre cele mai bine plătite actrițe TV, drumul nu a fost deloc ușor

„Am 46 de ani și lucrez de aproape 30 de ani. Fiind capabilă să fac ceea ce-mi place în lumea divertismentului și, mai presus de asta, să și câștig bani, a fost o experiență incredibilă”, spune Sofia.

Actrița din Modern Family, care o interpretează pe Gloria, a admis că succesul are și dezavantaje, cum ar fi dorul de familie. Sofia Vergara s-a căsătorit în anul 2015 cu Joe Manganiello și are un fiu în vârstă de 25 de ani împreună cu fostul ei soț, Joe Gonzalez.

„Nu a fost ușor. Am muncit foarte mult, dar simți că ești răsplătit pentru toate sacrificiile, cum ar fi lipsa de la aniversarea fiului meu sau faptul că nu pot fi mereu alături de el”, a continuat actrița.

Sofia Vergara a mărturisit că cea mai importantă lecție pe care a învățat-o a fost să iubească ceea ce face. „După ce am muncit atâția ani, cred că cel mai încurajator lucru este să realizezi că îți place ceea ce faci. Nu merită să fii înconjurat de oameni care îți iau energia sau îți creează probleme”.

„La începutul carierei, trebuie să faci ceea ce trebuie să faci, dar în acest moment nu sunt nevoită să fac nimic. Nu trebuie să-mi sacrific psihicul sau timpul petrecut cu familia. Acesta este unul dintre lucrurile bune despre atingerea unui anumit nivel al împlinirii profesionale, faptul că tu poți lua deciziile”.

Întrebată dacă a preluat anumite obiceiuri sau calități din personajul Gloriei, Sofia a spus „Cred că ea a preluat mai mult de la mine, din viața mea, din familia mea, și din modul în care îmi trăiesc viața. Dar evident, este mult mai bună decât mine în privința implicării și dedicării în viața de familie. Este un personaj, este fictiv, deci este mai bună”, se amuză Sofia.

Cel de-al zecelea sezon din Modern Family va avea premiera pe 26 septembrie.

Citește și:
Cum sa imbatranesti cu gratie – sfaturi de frumusete de la Sofia Vergara

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people