Smiley și Gina Pistol, prima apariție după ce au devenit părinți

La câteva zile după ce Gina Pistol a născut, vedeta și Smiley au avut prima apariție pe rețelele de socializare și le-au transmis fanilor un mesaj special.

Smiley și Gina Pistol, prima apariție după ce au devenit părinți

Smiley și Gina Pistol trăiesc unele dintre cele mai frumoase clipe din viața lor. Cei doi au devenit de curând părinții unei fetițe sănătoase și se bucură de fiecare moment pe care îl petrec alături de copilul lor.

La câteva zile după ce Gina Pistol a născut, prezentatoarea TV și partenerul ei, Smiley, au avut prima apariție pe rețelele de socializare. Cei doi au publicat un scurt video, prin intermediul căruia le-au spus urmăritorilor că fetița lor se simte foarte bine. „Salutare tuturor! Vă pupăm cu drag! Aflați despre noi că suntem bine, în special Gina. Fetița noastră este foarte bine. Am trecut cu bine peste prima noapte acasă. Am ajuns cu bine acasă. Le mulțumim tuturor celor care ne-au transmis mesaje, urări, sfaturi și energie pozitivă”, a spus artistul.

Și Gina Pistol a intervenit și le-a mulțumit tuturor persoanelor care le-au transmis urări de bine. „Vă mulțumim tuturor pentru mesaje și scuzați-ne că am lipsit atât de mult, însă suntem într-un roller coaster emoțional. (…) Cea mai frumoasă surpriză a fost din partea fiicei noastre, care este sănătoasă și e minunată.”

„Abia așteptăm să se facă mare, să-i povestim cât de multe mesaje a primit și cât de mult s-au bucurat oamenii pentru nașterea ei”, a spus Smiley în încheierea clipului.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de smiley_omul (@smiley_omul)


De asemenea, Gina Pistol a publicat și o imagine în care este surprins căruciorul fetiței sale. În ciuda faptului că fiica ei nu se vede în fotografie, vedeta a scris un mesaj plin de emoție și care a fost apreciat de către fani. „..ai adus soarele cu tine. Pentru noi e răsărit.”

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de GinaPistol (@ginapistol)

Marți, 9 martie, Smiley și Gina Pistol au împărtășit cu mult entuziasm vestea că fetița lor s-a născut și este sănătoasă. Anunțul celor doi a fost însoțit de un video emoționant pe care l-au realizat cu câteva ore înainte de a deveni părinți pentru prima dată. „Gina se simte bine, a născut în seara aceasta, fetița noastră este sănătoasă, are 3,230 kg și 51 cm lungime, iar Dana Oprescu, medicul nostru, spune că este perfectă. Sunt primele ore din cea mai frumoasă poveste din viețile noastre și știm deja că nu știm nimic din tot ce ne așteaptă”, a mărturisit Smiley.

„Așa începe fericirea. Suntem deja 3. Fetița noastră s-a născut astăzi, este sănătoasă, are 3,230 kg și 51 cm lungime, iar medicul nostru ne-a spus că este perfectă. Mulțumim pentru toate gândurile și urările! Revenim cât de curând cu vești, imediat ce vom fi în stare”, a scris Gina Pistol pe Instagram.

Citește și:
Cum se înțelege Alex Velea cu Maya, fiica Antoniei

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people