Smiley, despre rolul din filmul Odată pentru totdeauna: „Nu m-am recunoscut”

În filmul "Odată pentru totdeauna", îl vedem pe Smiley într-o ipostază neașteptată. Ce spune artistul despre rolul său?

Smiley, despre rolul din filmul Odată pentru totdeauna: "Nu m-am recunoscut"

Pe lângă cariera remarcabilă din muzică și televiziune, Smiley a mai bifat o nouă provocare, și anume primul rol principal într-un film, fiind vorba despre producția românească „Odată pentru totdeauna” regizată de Iura Luncașu, care este realizatorul unor pelicule cunoscute precum „Minte-mă frumos”, „Faci sau Taci” și „Investitorii”. 

În filmul „Odată pentru totdeauna”, care este bazat pe o poveste reală, Smiley îl interpretează pe Alex, un regizor de succes care dincolo de viața profesională împlinită, se luptă cu depresia și anxietatea și e nevoit să se reîntoarcă în satul natal. Artistul a vorbit pentru Adevărul despre această nouă ipostază în care îl vom regăsi, recunoscând că rolul este unul greu. Totuși, a mărturisit că experiența dobândită în urma filmului l-a ajutat în evoluția sa. 

„Ca să înţelegeţi, eu nu m-am recunoscut în acest film. Ca înfăţişare, eu sunt, dar ca şi comportament, ca trăiri, nu sunt eu. E drept că dacă nu avem timp liber, nu era perioada asta de pandemie, nu cred că acceptam rolul. În primul rând că nu m-am crezut în stare, e un rol greu, în al doilea rând nu aş fi avut timp. Dar e o experienţă care pe mine m-a îmbogăţit, de asta am şi acceptat. Am realizat că pot să învăţ lucruri noi, sunt promovări noi care mă ajută să evoluez ca artist şi ca om.”

Smiley nu este deloc străin de lumea actoriei, în trecut apărând în seriale precum „Cu un pas înainte” sau „Triplusec.” Cu toate astea, în filmul „Odată pentru totdeauna” a fost vorba despre un rol dramatic, în care personajul său trece printr-o serie de momente și perioade dificile. Artistul a vorbit și despre cum s-a pregătit pentru un asemenea rol. 

„Neavând experienţa de actor, a trebuit să îmi induc starea asta temporară şi vreo trei luni nu am fost pe bună dispoziţie deloc. Mă întâlneam cu familia, cu prietenii şi nu ştiau ce se întâmplă cu mine. Acum sunt bine, mi-am revenit. Filmul e bazat pe o poveste reală. Personajul trece printr-o perioadă de depresie şi anxietăţi, e o perioadă foarte grea în viaţa lui, practic el lasă totul în ordine pentru familia lui în caz că decide să facă un pas necugetat”, a adăugat Smiley pentru sursa citată anterior. 

Pe lângă Smiley, în film mai joacă Ada Galeș, Cosmin Natanticu, Cătălin Cazacu, precum și partenera artistului, Gina Pistol. 

Citește și:
Ce face Roxana Ciuhulescu cu banii câștigați la Survivor: „O luăm de la zero…'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people