Smiley a făcut publică o fotografie inedită alături de familia sa

Smiley și-a încântat fanii postând o fotografie alături de familia sa, dar adaptată contextului actual pe care îl traversăm.

Smiley a făcut publică o fotografie inedită alături de familia sa

Smiley a reușit să își surprindă fanii de pe rețelele de socializare. Artistul a publicat o fotografie inedită alături de familia sa, spre încântarea celor care îl urmăresc. În imagine Smiley apare alături de părinții săi și fratele lui, Filip Maria.

Și având în vedere contextul actual, cu toții purtau mască de protecție și se aflau la distanță unii față de ceilalți. „Ei sunt Tata, Mama și Fratele meu ❤️ El @filip_maria90, între timp, s-a tuns și parcă a mai și slăbit… 🏋🏻”, a scris Smiley pe Facebook.

Cu toate că ar fi trebuit până acum să ne obișnuim de multă vreme cu purtarea măștii și în spațiile deschise, dar și în preajma persoanelor în vârstă, pentru a încerca pe cât posibil limitarea extinderii coronavirusului, mai mulți dintre fanii lui Smiley s-au arătat surprinși că artistul și familia lui poartă masca în aer liber. „Ascult muzica ta și te respect, dar nu înțeleg portul măștii în aer liber, cu distanțare de 2-4 metri mai ales alături de familie..”, „Și dacă sunteți în familie și afară, de ce aveți mască?”, „Reuniune de familie. Frumos! Totuși, sunteți în aer liber, în familie, prea multe măști…Chiar nu cred că era neapărat nevoie de „accesorile” astea având în vedere argumentele scrise mai sus!”. Însă au fost și câțiva care l-au apreciat pe artist și au înțeles de ce este necesar să purtăm masca și în aer liber. „foarte bine că poartă mască, părinții sunt în vârstă și dacă ei cred că așa îi protejează, bravo lor!”, a scris unul dintre fanii lui Smiley.

Pe parcursul perioadei de izolare, Smiley și-a petrecut timpul alături de Gina Pistol, cu care formează și un cuplu. Artistul a mărturisit în cadrul unui interviu pentru revista Viva cum a reușit să treacă peste momentele dificile din acea perioadă. „A fost veselie, recunosc, dar a fost și melancolie uneori, pentru că a fost o perioadă plină de necunoscut la care toți ne-am uitat cu teamă și neîncredere. Nu am avut, însă, nici un motiv de tristețe.”

Citește și:
Lili Sandu alăptează în public și e acuzată că deranjează, pentru că oamenii nu au altă treabă

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people