Smaranda, fiica lui Codin Maticiuc, a împlinit 2 ani. Ce petrecere i-a organizat tatăl ei?

Fiica lui Codin Maticiuc a împlinit doi ani, iar actorul i-a organizat micuței Smaranda o petrecere alături de prietenii ei.

Smaranda, fiica lui Codin Maticiuc, a venit pe lume în urmă cu doi ani, iar din mărturiile celebrului său tată se pare că aceasta este responsabilă pentru modul în care el privește acum lumea. Pentru a celebra evenimentul, Maticiuc a organizat o petrecere la care au fost invitate prietenele micuței Smaranda, care au sărbătorit în cadrul evenimentului restrâns ce a avut drept temă două dintre personajele de desene animate îndrăgite de copii: Mickey și Minnie Mouse.

Fiica lui Codin Maticiuc a apărut deseori în postările tatălui său de pe rețelele de socializare, deși acesta a fost discret când a venit vorba de a face dezvăluiri despre viața sa de familie. De altfel, este pentru prima dată când, alături de vedetă, în postările de pe Instastories a apărut și partenera de viață a acestuia, aceasta preferând în general să își ferească relația de ochii publicului.

Însă, cu ocazia aniversării celor doi ani, fiica lui Codin Maticiuc a avut parte de o petrecere ca la carte, iar tatăl ei, foarte implicat, a fost cel care a răsfățat-o. Desigur că din cadrul evenimentului nu putea să lipsească și o aluzie la vremurile pe care le trăim: personajele de desene animate care au decorat tortul Smarandei au purtat măști de protecție din marțipan.

Actorul și partenera lui i-au cântat împreună „La mulți ani!” Smarandei, copleșiți vizibil de emoții. De altfel, fiica lui Codin Maticiuc pare să fie și unul dintre motivele pentru care tatăl ei, cunoscut până recent pentru un stil de viață de burlac de lux, a devenit nu numai un părinte responsabil, ci și un membru al societății implicat și activ: acesta și-a propus să renoveze secția de oncologie pediatrică a spitalului Fundeni și își petrece mare parte din timp implicând și alți oameni în această cauză.

Citește și:
Smiley vorbește cu emoție despre fetița lui, Josephine: „ni s-a întâmplat minunea asta'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people