Simona Halep s-a retras din competiția din Dubai, din cauza unei probleme de sănătate

Simona Halep s-a retras din turneul de la Dubai, ceea ce înseamnă că nu își va apăra titlul. Sportiva a mărturisit că se confruntă cu probleme de sănătate.

Simona Halep s-a retras din competiția din Dubai, din cauza unei probleme de sănătate

Simona Halep s-a retras din competiția de la Dubai, unde este deținătoarea titlului. Sportiva, care ocupă în prezent locul al treilea în ierarhia WTA, nu își va apăra punctele obținute anul trecut, când a câștigat turneul în fața Elenei Rybakina, într-un meci dramatic desfășurat în trei seturi, care a fost considerat meciul anului în competițiile între femei.

Vestea că Simona Halep s-a retras a venit chiar de la aceasta, pe contul ei de Twitter, unde a dezvăluit că o problemă de sănătate o împiedică să concureze. „Din nefericire, nu mă simt bine la sută la sută la spate şi am luat decizia dificilă să mă retrag de la @DDFTennis. Am amintiri foarte frumoase de la câştigarea titlului WTA cu numărul 20 la Dubai, anul trecut, aşa că sunt dezamăgită că nu voi putea să îmi apăr titlul. Aştept cu nerăbdare să revin anul viitor”, a scris aceasta.

Problemele Simonei Halep la spate au debutat în anul 2018, când sportiva a evitat o intervenție chirurgicală care ar fi putut să o împiedice să joace tenis pentru jumătate de an sau chiar mai mult, pentru o hernie de disc descoperită în urma unei examinări RMN, pe care a decis să o trateze prin fizioterapie.

Faptul că Simona Halep s-a retras din competiția de la Dubai înseamnă și că locul acesteia în competiția WTA va fi afectat prin pierderea punctelor, dar nu pe termen scurt, dat fiind că nici ocupanta locului al patrulea WTA, Sofia Kenin, nu participă la acest turneu. Halep urmează să participe la turneul de la Miami, care va debuta pe 24 martie. Până atunci, sportiva, care a și primit prima doză de vaccin Pfizer/BioNTech împotriva coronavirusului, va primi și rapelul și va putea călători în siguranță în Statele Unite ale Americii.

Citește și:
Alexandra Stan a suferit un incident care a trimis-o la medic

Foto: arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people