Simona Halep, imagini din vacanță. Ce destinație a ales sportiva

Simona Halep se bucură de o vacanță împreună cu partenerul ei de viață, Toni Iuruc. Ce destinație au ales cei doi?

Simona Halep a plecat într-o vacanță împreună cu Toni Iuruc. În ceea ce privește destinație, cei doi au ales Mykonos, iar sportiva a împărtășit cu fanii de pe rețelele de socializare câteva cadre din această călătorie în care se relaxează și se bucură de timpul petrecut cu partenerul ei.

Pe contul personal de Instagram, Simona Halep a publicat o serie de fotografii din vacanța din Mykonos. Imaginile publicate de jucătoarea de tenis au fost însoțite de mesajul: „Baterii încărcate.” Antrenorul ei, Patrick Mouratoglou, i-a comentat la aceste cadre, spunând: „Extrem de meritat!!!!”.

Simona Halep și partenerul ei, Toni Iuruc, s-au căsătorit civil pe 15 septembrie 2021 la Constanța, orașul său natal, într-un cadru de poveste. Cei doi s-au logodit în vara anului 2021. Petrecerea de cununie a avut la clubul Fratelli, locul deținut de nașii sportivei și, totodată, locul unde aceasta s-a întâlnit pentru prima dată cu Toni Iuruc.

Simona Halep nu și-a ascuns relația cu Toni Iuruc, alături de care s-a afișat cu diferite ocazii, însă a păstrat discreția în legătură cu viitorul pe care îl planifică împreună. Sportiva a declarat în repetate rânduri că și-ar dori la un moment dat să întemeieze o familie și să aibă mulți copii, atunci când tenisul nu va mai fi principala sa prioritate.

Recent, s-a aflat când va avea loc cununia religioasă a Simonei Halep cu Toni Iuruc. Evenimentul va fi în toamna acestui an, pe 13 noiembrie, iar locul ales de cei doi este Cazinoul din Sinaia.

Contactat de FANATIK, Toni Iuruc a confirmat informaţia legată de ceremonia religioasă, însă nu a dorit să ofere prea multe detalii.

„Mulţumesc pentru urările de casă de piatră. Da, informaţia este corectă. În noiembrie, facem nunta la Sinaia. Sperăm să fie ceva cu totul deosebit pentru noi, dar nu vreau să vorbesc mai mult. Este viaţa noastră privată. Dacă vreţi să discutaţi de tenis, vă rog s-o întrebaţi pe Simona. Ea se ocupă de partea de tenis, ea este specialista, campioana familiei”, a declarat Toni Iuruc, în exclusivitate, pentru FANATIK.

Citește și:
Anunțul făcut de Răzvan Simion, după doi ani de relație cu Daliana Răducan: „De la o anumită vârstă nu mai cauți completare'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people