Sia a sărbătorit împlinirea a 8 ani de abstinență cu un mesaj motivațional

Sia a sărbătorit 8 ani de când nu a mai băut alcool și a învins dependența de pastile.

Sia a sărbătorit împlinirea a 8 ani de abstinență cu un mesaj motivațional

Sia a sărbătorit împlinirea a 8 ani de abstinență și a împărtășit acest moment important din viața ei alături de fanii care o urmăresc pe Twitter și Instagram.

Prin intermediul unei postări, artista în vârstă de 42 de ani a anunțat că a atins acest moment important și a transmis și un mesaj motivațional. „Opt ani de abstinență azi. Te iubesc, continuă. Poți să o faci.”

Sia a vorbit în trecut despre dependența de pastile, precum și despre faptul că nu și-a dat seama că devenise alcoolică. Aceasta a povestit în 2013, într-un interviu pentru Billboard, despre modul în care a ajuns să ia Vicodin și oxicodonă: „Tot ce mi-am dorit să fac a fost să scriu pentru vedetele pop. Pentru un motiv sau altul nu mi s-a întâmplat niciodată. Apoi am devenit dependentă de Vicodin și oxicodonă și am băut dintotdeauna, dar nu știam că sunt alcoolică. Eram foarte tristă ca artistă și eram din ce în ce mai bolnavă.”

Sia a scris chiar și o melodie care ascunde și o referință la alcoolism. „Am scris această melodie deoarece există atât de multe imnuri ale fetelor care vor să petreacă. Și m-am gândit că ar fi interesant să am o altă perspectivă în această privință”, a declarat în 2015 în cadrul unui interviu pe NPR.

În plus, artista a dezvăluit în emisiunea lui James Corden, Carpool Karoke, că ea a decis să poarte peruci pentru a-și acoperi chipul din cauza dependenței. „Când am renunțat la alcool am decis că nu mai vreau sa fiu artistă deoarece începeam să mă simt puțin faimoasă. Mă destabiliza într-un oarecare fel. Așa că m-am gândit, ce nu există în muzica pop în acest moment? Și era vorba de mister.”

O mulțime de vedete au vorbit de-a lungul anilor despre dependența de alcool sau substanțe interzise. Printre ele se numără Dax Shepard, care a împlinit de curând 14 ani de când nu mai consumat alcool, Kelly Osbourne care a împlinit un an și Ben Affleck, care urmează un tratament pentru alcoolism.

Citește și:
SIA are raspunsul perfect pentru cei care vor sa vanda poze nud cu ea

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Unica.ro
Trending news
Mai multe din people